reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
kindzia ja łóżeczko to kupiłam drugie takie samo jak dla starszego takie co na mlodzieżowe potem sie przerabia, już kiedyś je pokazywałam kompakt_klups_s.jpg
a do naszej sypialni mam turystyczne, bo to jest mocno duże 80x180 i ciężkie do przestawiania ale za to bardzo praktyczne.

Atan a Ty jeszcze szalejesz zakupowo? A myslałam, że dawno pokupowane wszystko ;-)

Jopal my tez kupilismy ten leżaczek i podczas pierwszej kąpieli Dobrusi wylądował w smieciach :rofl2: mała tak pokracznie w tym leżała, zjeżdżała, że juz bardziej bezpieczna była w rękach M :sorry:

u nas z kapiela w ogóle akcja była, bo wszystkie niemowlaczki w rodzinie na początku teściowa kąpała, a my sie wyłamaliśmy i kąpał M - ja raptem ze 2-3 razy kąpałam, a teraz mam stresa jak ja sobie z kąpiela niemowlaczka w szpitalu poradzę - będą sie tam chyba patrzeć jak na dziwoląga - drugie dziecko a ja kapac nie umiem :zawstydzona/y::sorry:

atomowka - i super ja te z kevinem mialam lozeczko turystyczne z graco i chwale sobie :tak: sklada sie , oszczednosc miejsca itd. ja jestem za; teraz mam drewniane ( bo maz chcial ) ale turystyzne tez upilam bo lato idzie a ogrod duzy :) niech sie robaczek dotlenia :)

ata - te ieluchy z misiem mnie zagiley-TEZ CHCE TAKIE! sliczne :tak::tak::tak: szkoda ze tu nie mozna akich kupic :no: - i ten misio do kapieli mi sie bardzo podoba tez rozwazalam ale znalazlam tylko zolte a maz stwierdzil ze bedzie kluche trzymal do kapieli :) zobaczymy czy sie sprawdzi , jak nie to dokupie :)
mezulek wybral i to jest piesek ;-) nie mis ;-) no szkoda ze u ciebie niema takich..

mata a no wiesz wszystko nigdy nie wiadomo czy kupione ;-) reszta wyjdzie w praniu ;-) a to uznalam ze trzeba jednak dokupic bo jednak chce ;-) miec wiecej pieluch by co chwile nie prac ;-)

Mata mamy ewidenty przypadek tego, że to co służy jednemu nie musi służyć drugiemu, najważniejsze żeby każdy znalazł swój złoty środek. Ja nie wyobrażam sobie kąpieli bez tego, a mój mąż małego zaczął kąpać dopiero jak ja byłam w 6 miesiącu ciąży i nie bardzo mogłam go już dzwigac do wanny i spowrotem chociaż najczesciej i tak wkładał mi go do wanny a kąpałam juz ja:-D A leżaczka używałam przez jakies 4 miesiące az mały go nie przerósł

reklama
jopal zrob fotke tego łozeczka na zywo, oki? a starszak to śpi w na tej dolnej czesci?
te dolne łozko ma jakies oparcia? od jakiego wieku jest?

Do góry