reklama
A my dziś kupiliśmy łóżeczko turystyczne
Stwierdziliśmy,że przyda się żeby było u dziadków
Planujemy bowiem ter ciepłe miesiące czerwiec, lipiec spędzić u nich na działce więc akurat łóżeczko będzie bardzo przydatne
Daliśmy tylko 50 zł, stan rewelacyjny
Jestem bardzo zadowolona
Stwierdziliśmy,że przyda się żeby było u dziadków
Planujemy bowiem ter ciepłe miesiące czerwiec, lipiec spędzić u nich na działce więc akurat łóżeczko będzie bardzo przydatne
Daliśmy tylko 50 zł, stan rewelacyjny
Jestem bardzo zadowolona
Mini55
&&&&&
o kosmetykach : Warto sprawdzić czy nie mamy tej partii
http://dziecisawazne.pl/balsamy-jj-z-bakteria-gronkowca-wykryte-w-usa/
http://dziecisawazne.pl/balsamy-jj-z-bakteria-gronkowca-wykryte-w-usa/
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 439284Zobacz załącznik 439285Zobacz załącznik 439286Zobacz załącznik 439287jeszcze tylko witaminki kupie i wszystko mam ;-) tak mi sie wydaje ;-)
jopal
Fanka BB :)
Chcę Wam coś polecić w sumie dopiero teraz bo, któraś pisała, że kupiła gąbkowy podkład do kąpieli. Ja w sumie teraz to nic nie kupowalam, bo mam po starszym,dlatego nie pomyslałam wczesniej żeby Wam polecić ale polecam ten leżaczek. znam kilka dzieci wychowanych na tym leżaczku wszystkie uwielbiają kąpiele do dzisiaj i wogóle nie boją się wody. Jego konstrukcja jest bardzo prosta i jest niedrogi, można je kupić także w stacjonarnych sklepach dziecięcych. Ja sobie tylko poszyłam dodatkowe szmatki z frotki żeby móc je prać w pralce na jednej było ciężko ale też dawałam rade bo codziennie prałam w reku po kąpieli.
Nie chodzi mi o konkretną aukcje wybrałam pierwszą z brzegu, ale chce pokazać o co chodzi.
Leżak Leżaczek do kąpieli z miękką frotką (2073000722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wyobrażam sobie kąpieli bez tego, praktycznie ma się wolne ręce a dziecko nie leży sztywno jak w tych plastykowych leżaczkach no i nie jest to zimne jak plastik, bo materiał ma temperaturę wody.
Nie chodzi mi o konkretną aukcje wybrałam pierwszą z brzegu, ale chce pokazać o co chodzi.
Leżak Leżaczek do kąpieli z miękką frotką (2073000722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wyobrażam sobie kąpieli bez tego, praktycznie ma się wolne ręce a dziecko nie leży sztywno jak w tych plastykowych leżaczkach no i nie jest to zimne jak plastik, bo materiał ma temperaturę wody.
V
villandra8
Gość
Atan na to wygląda, że wszystko - reszta wyjdzie w praniu ;-)
cytrusowa85
jopal bardzo fajne rozwiazanie
a łozeczko to z dostawka kupiłas?
atan no i git
a łozeczko to z dostawka kupiłas?
atan no i git
reklama
Kemisiak
atomowka - i super ja te z kevinem mialam lozeczko turystyczne z graco i chwale sobie sklada sie , oszczednosc miejsca itd. ja jestem za; teraz mam drewniane ( bo maz chcial ) ale turystyzne tez upilam bo lato idzie a ogrod duzy niech sie robaczek dotlenia
ata - te ieluchy z misiem mnie zagiley-TEZ CHCE TAKIE! sliczne szkoda ze tu nie mozna akich kupic - i ten misio do kapieli mi sie bardzo podoba tez rozwazalam ale znalazlam tylko zolte a maz stwierdzil ze bedzie kluche trzymal do kapieli zobaczymy czy sie sprawdzi , jak nie to dokupie
ata - te ieluchy z misiem mnie zagiley-TEZ CHCE TAKIE! sliczne szkoda ze tu nie mozna akich kupic - i ten misio do kapieli mi sie bardzo podoba tez rozwazalam ale znalazlam tylko zolte a maz stwierdzil ze bedzie kluche trzymal do kapieli zobaczymy czy sie sprawdzi , jak nie to dokupie
Podziel się: