reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Ja dzis kupilam sobie staniki bawelniane w H&M takie do szpitala w sam raz i kosmetyczke do szpitala ooo i mam awizo ze przyszly moje pieluszki , moj m musi podjechjac ktoregos dnia na poczte

W triumphie juz tych stanikow nie ma bo to stara kolekcja, ale w internecie ich pelno. Tylko ja mam problem bo nie wiem jaki rozmiar kupic bo kazdy stanik nawet w triumphie pasuje na mnie w innym rozmiarze:(

Monika ale przytulna ta kołyska :tak:

Ajako śliczny kolorowy bujaczek :tak:. Ja mam podobny też taki prosty z przypinanym pałąkiem ;-)

MaMicurina, ja nie wiem w ogole czy robili biale usztywniane, wiem ze cieliste i czarne. Fakt ta kolekcja sie juz konczy, wiec w sklepach nie maja nowych dostaw. Pani w sklepie mowila ze na wiosne ma byc cos nowego

ale kupujeccie... :D
ja troche przystopowałam, ale za to szaleje mój mąż... Kazał mi zamówic przewijak a wczoraj do domu wrócił z elektroiczną nianią.... :D
ja na allegro siedze i szukam jaks fajny staniczek do karmienia.... ale albo sa naioty na cyce albo sa drogie a skad ja tam wiem jak mi cycki urosną jak pokarm będe miała??
Ponadto mam już wszystko poza apteczką i porządkiem w domu :D Porządkiem zajmę się namiętnie w drugiej połowie lutego żebyśmy nie zdążyli za bardzo nabałaganic :D

reklama
Do góry