reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Pinula super łóżeczko i wózek , ale ubranka po wujku rozwalające :-D To masz perełki :-)

Angel ale cudności-błękitności :tak: Ogrodniczki są the best

reklama
Nusia potem w aukcji zauważyam, ze niby brązowy to kolor wiec moze to samo :D Z pl mam podobna zielona H&M z polarowymi portkami, ale rozmiar 56 ;)

jopal w sumie racja, roznica wieku u Was nie duza wiec pewnie nawet specjalnie tych ciuszkow nie musisz odkopywac i nawt pamietasz dokladnie co mialas :-) Ale i maly bedzie mial pewnie pozniej swoje zakpy wiec nic straconego ;-)
Ja juz obiecalam sobie, ze koniec narazie.. Potem juz nowe jak bedzie i bedzie wiadomo ile mierzy, wazy, jak wyglada..
Na start juz straczy tych dobroci ;)

Mata na ogrodniczki sie czailam tez glownie, bo do nich i ta bluza i nawet na lato bodziaki jakies beda pasowac , no 3 msc to akurat czerwiec ;)
Ogroniczki za 1,70 f byly, tygryski za 2,70 reszta po 99p .. szkoda, ze ta przesylka w UK jest tak cholernie droga. Zaplacilam tyle samo co za te łacznie 13 ciuszkow :/

Odebrałam huśtawke ;-) i bardzo mi sie podoba ;) mały tez powinien być zachwycony- mam nadzieje ze grzecznie będzie sobie w niej leżał jak mamusia będzie gotować lub sprzątać ;)

Widzę że na ostatnich stranach jak zwykle same cudowności rządzą ;-)

A czy zakupiłyście bądź planujecie zakup sterylizatora do butelek?

W planach karmienie cycem, ale przecież prędzej czy później jakaś herbatka do picia też w butelce będzie podana (najpewniej nie przed 6 miesiącem życia dziecka - ukończonym)...
Więc tak sterylizatora nie planuję, jednak zakupiłam laktator w zestawie z pojemnikiem do sterylizacji - ot, pudełko do mikrofalówki; gdyby nie to, robiłabym pewnie jak Manta: garnek, woda i wio!

Chustę chcę tkaną: mój typ na

chusta.pl - chusty noside�ka dla dzieci i niemowl�t - Kt�r� chust� wybra� ?

A tu też coś ciekawego, choć na później - może się komuś spodoba (uniwersalne krzesełko do karmienia) ;-)

Cała Polska: Gumowa Kaczuszka - przenośne dziecięce krzesełko Totseat | gruper.pl

reklama
Do góry