reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Atan witaj w klubie bucikowych maniaczek :-D ja też mam duuuuuuuuużo :-D miałam nie kupować ale nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam trampki :-D

Altan - wow szok!!! Sporo tego masz Ale będzie modelka ;)

Vill - po 6 miesiącu herbatka dopiero? Mój jadł już prawie normalne posiłki w tym wieku , pamietam jak mial6- 7 mies mam zdjecie jak wcina kiszonego ;-) buziak caly czerwony ale cmokal, a trzeszczalo , herbatka koperkowa od miesiąca - dobra na brzuszek i nie co dzień . Pierwsze sloiczki od 4 miesiąca + oczywiście cyc dla popitki ;-) ale może tylko mój taki zarlok ;-)

Atan :szok::szok::szok: o matko ty to masz wystawkę lepszą niż w niejednym sklepie obuwniczym :laugh2: ale buciki fajne

ja te co mam to dostałam na jednych jest nawet metka... pewnie i u mnie poleżą, bo gdzie takie maleństwo torturować butami, no nie wiem...., ale jak są to może spróbuję później jakieś założyć dla ozdoby :-D

reklama
Do góry