reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Vill- super pamiątka, zdjęcie w fartuszku dziecięcia obowiązkowe! Ja też mam swoje sukieneczki z dzieciństwa:)
Mata - super rzeczy robisz, ale niunia będzie miała fajnie z taką zdolną mamą!
a ja znalazłam sklep z cudną bielizną , zakochałam się w koszulkach do karmienia
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles
bardzo ładne rzeczy są tez tutaj:
http://alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/index.php?cid=100&mid=172
czy któraś z Was miała bieliznę tej firmy Alles? To jest polska firma, ale chyba tylko online sprzedają, bo w sklepach jej nie widziałam, a szkoda.

Ostatnia edycja:
reklama
co Wam powiem...to wam powiem...
wszystko juz mam - zostaje tylko apteczka i kilka kosmetykow ;o

ale, ale..jaki fartuszek piękny...
też mam fartuszko-śliniaczek z czasów jak byłam niemowlaczkiem (prababcia mi uszyła)..przy okazji wrzucę zdjęcie. uwielbiam stare ciuszki, a szczególnie te koronkowe, falbaniaste sukienki :D

Ostatnia edycja:
Mata WYPAS!!!! ślicznie
Ja będąc na przymusowym wolnym od pracy z nadmiaru wolnego czasu tez odnalazłam druty i szydelko ;-)
Szliczko- golfik dla starszego synka
Czapka wiosenna dla bratanicy
I butki dla malucha ;-)
Obecnie dziergam skarpetki dla syna

Jak sie podobają?

no to Manta kosisz:D Ja generalnie większość mam, ale nie ogarniam tego bo część u mamy,część u teściowej, resztę ma siostra, trochę u mnie,a jeszcze paczka z allegro w drodze, teraz trzeba to do kupy zebrać;D
agusia kolejna zdolniacha na forum, super dziewczyny! ja bym nie miała cierpliwości do szydełkowania i drutów.

Amandla - ja od dlugiego czasu mam wszystko spisane z lekko wygórowaną ceną (za kazdą pierdołę).. lista wydrukowana..obok ceny wygórowanej (tej ktorą przeznacze na dany przedmiot) obok wpisywałam na zakupach cenę faktyczną:) i odznaczałam co mam... a spisaną miałam kazda najmniejszą rzecz... czy to nozyczki, czy ceratka, czy czapeczka, czy skarpetka.. porządeczek był i wszystko ogarnięte pięknie:))) a do tego wyszło polowe taniej z cen faktycznych niz z cen sugerowanych więc to co odkladalam na wyprawkę ... w polowie zaoszczędzone i będzie na wizyty u doktorka i kolejne wydatki tuż po porodzie:D
nie lubię nie wiedziec co jak gdzie dlaczego skąd po ile itd:p haha

kasiulka - za dużo o mnie myślisz "bejbe" :cool2: mialaś na mysli matę :p ja nie czaruję w taki sposób na obecną chwilunię:D

agusia cudne robótki ... a jaki słodki model :-)

Manta ale masz wszystko uporządkowane :-) SUPER ... jesteś moim wzorem pod tym względem :-D

Manta, to już wiesz kto o Tobie myśli i dmucha ci żarem w ucho:D
ale Ty jesteś skrupulatna osoba, ja to kompletny chaos, więc u mnie pełen spontan:D ihaaaa

reklama
Mini - bo pod innym względem szkoda gadać? ahhahaha:-D:-D od 2-3 dni mam nawet uporządkowane i sposane co gdzie jak i w jakich terminach pozalatwiac w urzędach...
czasami mnie przerażają moje szczegółowe zapiski,ale... jestem spokojniejsza jak wiem na jakim wózku jadę:D

to teraz pozostaje mi obserwowac jak tam wasze zakupy się mają dziewczęta. Oby szło pięknie i gładko:D

Amandla -ta skrupulatność to... to jak z tym, ze się słyszy tylko to co się chce uslyszec:p haha. Chociaz coraz częsciej to zjawisko mnie dopada. Starzeję się...a poz a tym robię się coraz bardziej do mamy mej podobna ;o

Do góry