reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

dziewczynki super zakupki,tez już bym chciała robić,ale na razie blokuje mnie brak funduszy,niestety plany planami a życie swoje,ale to nic w lutym będę robiła szał zakupów jak Anula :-D:-D

Kasiula ja też chcę takie łóżeczko kupić :-D

co do termometru to tez mam ten zwykły elektroniczny pod pachę,ale chcę kupić ten własnie do czoła bo wygodniej dziecku zmierzyć temperaturę,ale który tego jeszcze nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
a my dziś kupiliśmy fotelik do samochodu :) Teutonia Tario - wydał się nam najfajniejszy pod względem budowy i wygody dziecka. Zobaczymy jak będzie w praktyce;) ale "w ręku" leżał lepiej niż Maxi Cosi Cabriofix (mój faworyt)
Tez nam sie podobal ale wkoncu za namowa kuzyna kupilismy concord intense sahara
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONCORD fotelik INTENSE 0-13kg
kasiulka swietne łóżeczko-materacyk tez wygląda korzystnie!

hej - kobietki tak patrze na ten termometr do ucha i czoła z babyone i zastanawiam sie czy macie moze jakies opinie o nim? Kupilyscie juz cos? jakie wybieracie?

termometr zamówiła moja mama u siebie w aptece ten:Microlife: Termometry na podczerwień

Zobacz załącznik 422866

KAsiulka super łóżeczko i pościel- ja też nie lubię krzykliwych kolorków:-)

Anula ale zaszalalas:-) super ze więszosć już masz:tak:

Angel , kindzia - ja też mam kilka tych bodziaków:-) Jakoś dobra a i cena super:-) u mnie kosztuja bodajże 7 euro:-)

jak przyjdzie termometr to zrobię testy porównam z tym zwykłym "rtęciowym" bo u nas taki zwykły elektroniczny pod pachę z gumową końcówka trochę oszukuje, a tez pomyślałam ciut o wygodzie mierzenia takim do czoła na podczerwień a wybór cenowo opłacał się jeszcze

szalejecie dziewczyny z tymi zakupami :-), ale fajne rzeczy powybierałyście.
mi została właśnie pościel i przewijaczek z takich większych zakupów dla małej. kosmetyki to dopiero po szkole rodzenia i rozmowie z połłozną. termometr chcę kupic do ucha, ale to też chce jeszcze dopytać jakie są w miare dokładne. ja czekam na moj laktatorek, tez słyszałam, że lepiej mieć swój od razu. wolałam nie zostawiac kupna laktator męzowi bo cos czuje, że jak mała się urodzi to będzie w lekkim szale i jeszcze serio by mi dojarke kupił :-D.

anula kolor łóżeczka nazywa się naturlany, czyli takie jasne drewno. Szczerze podobają mi się venge, ale nijak nie będzie pasował do pokoiku

nusia dobry ten termometr ??

Ja nadal myślę który kupić ... wiem że się powtarzam ale napiszcie mi które polecacie ( jak ktoś ma sprawdzony )
Dostaliśmy trochę kasy od teściowej i chcemy kupić jakiś dobry

nusia dobry ten termometr ??

Ja nadal myślę który kupić ... wiem że się powtarzam ale napiszcie mi które polecacie ( jak ktoś ma sprawdzony )
Dostaliśmy trochę kasy od teściowej i chcemy kupić jakiś dobry

Czy dobry to jeszcze nie wiem. Ale ludzie kupują u mamy w aptece i chwala. On jest fajny bo możesz mierzyc wodę w wannience czy wode w butelce itd. około 100 zł kosztuje

reklama
Do góry