reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Tunia ale zaszalałas :-)

co do rożków, otulaczy... ja stwierdziłam, że nic takiego kupowac nie będę - pamiętam jak mała do rozka wsadziłam, to nie dośc, że jej się nie podobało, to mi było źle ja trzymać, bo bałam się, że mi wypadnie (nie czułam jej ciałka, a rożek był zwykły, bez usztywnienia itd). Teraz stawiam na kocyki i najwyżej pieluszki flanelkowe - o ile maluch będzie chciał się opatulać ;-)

a mi dzis teściowa dała znac, że znajoma własicielka lumpka zostawiła dla mnie całą pake niemowlęcych ubranek i zanim na sklep da, to mam sobie wybrac co mi się podoba (a cena - całe 10 zł za kilogram ;-))

Otulacz mi sie bardzo przydal przy Bartku bo byl nerwosem, ale otulavz mozna kupic i za 20zl lub zrobic z koca ale mi sie podobaja tej firmy najbardziej- a tej firmy to nawet rozek kosztuje ponad 100zl.

Karuzela ladna tez sie nad nia zastanawialam.

Co do lozka turystycznego to ja mam dla Bartka na podroze male turystyczne i zadowolona jestem. Ale dokupilam materacyk.

Jejku ja dzis bylam w mothercare i sie zakochalam w poscieli - tak pieknej nigdzie nie widzialam i dla chlopca i dla dziewczynki jest przepiekna -zestaw:gruba koldra, cienka kolderka z polarkiem w srodku, kocyk, ochraniacz, dwa przescieradla i poduszka jest za 399zl! Drogo ale piekne! Czekam do stycznia czy moze stanieja.

Kurcze a ja musze wreszcie isc do ciucholandii ale nigdzie kolo mnie nie ma :(

reklama
Do góry