reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Tunia a tak liczyłam na fotki w taczce :-D
Perelandra ale śliczne te łóżeczka
My już mamy zamówione, teściowa kupiła w sklepie na dole z materacem za 300zł ( dostała mega zniżkę po znajomości )

Tunia i to są prezenty konkret :-). Ja też mam dostać co nieco, po odbiór umówiliśmy się na przyszłą niedzielę, więc będę się chwaliła.
Wszystkie łóżeczka przez Was pokazane mi się podobają

Tunia super wieści! :-) teraz trzeba każdy grosz liczyć. Ale taczkę to i ja chcę zobaczyć, poprosimy o fotki na forum hehehe;-)

A ja się skusiłam na drobiazg dla przyszłej córci. Literki - imię na ścianę.
ŚLICZNE DREWNIANE KOLOROWE LITERKI +gratis (1931131635) - Aukcje internetowe Allegro

Do świąt Luby skończy pokoik, literki tez powinny do mnie dotrzeć. będzie świąteczny prezent dla maleństwa ;-)

reklama
Do góry