V
villandra8
Gość
Ja po koszule powędruję na targowisko - oglądałam bardzo fajne za 20 - 30 zł. i dobre są, bo sąsiadka identyczne miała i nawet mi podrzuciłą na pozyczkę, ale chyba jednak coś własnego kupię za te pieniądze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u ktorego sprzedawcy?hej kobitki ja powiem Wam ze wizyta w hurtowni sie zawiodlam i to mocno.... okazalo sie ze wozek taniej mozna kupic w malym osiedlowym sklepiku i to 200 zł!! pielucho ceratki po 14 zł, termometr do wanienki 8 zł podklady poporodowe bella 4,20 - zatem przeszperalam allegro i tych sprzedawców polecanych przez ivi i wlasnie zrobilam zamowienie na wszytsko chyba co moglam kupic u tego jednego sprzedawcy i wyszło mi 160 zł z dostawa kurierem - a zamówiłam: smoczek, pieluchy tetrowe x 10, szczotke i grzebien do wlosow, majtki poporodowe 5 szt, platki kosmetyczne dla dzidzi, podklady bella x 2, butelka 250 ml, termometr do wanienki, aspirator do nosa, pielucho ceratki x 2, nozyczki, patyczki do uszkow, pieluszki flanelowe x 3, recznik kapielowy, pieluszki flanelowe mini x 3 i wkladki laktacyjne - musze sobie teraz tylko ta wyprawkowo liste przepisac i odznaczac co juz mamy. Planuje jeszcze wozek kupic jakos w polowie grudnia 250 zl zawsze to taniej a wywioze go do rodzicow i bedzie stal zapakowany i czekal
no i teraz zglupialam z tymi oliwkami/ balsamami to co w koncu lepsze dla malucha , wiem wiem indywidualna sparawa ale kupic na start oliwke czy balsam? bo juz cala glupia jestem