MaMicurina
Fanka BB :)
fajnie miec pomoc od rodzicow
moi zawsze byli pomocni na tyle na ile mogli
zresztą moj teśc też.
moi zawsze byli pomocni na tyle na ile mogli
zresztą moj teśc też.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam inne pytanie jak często kąpie się niemowlaka?
Ja kapalam Miske co roku, ale ona byla urodzona w srodku lata i bylo bardzo goraco. Od 2 tyg zycia miala straszne kolki, po ktorych byla wypocona, ze nie mozna bylo jej takiej polozyc spac
Teraz w marcu nie wiem, czy trzeba bedzie kapac codziennie... Zobaczymy jak bedzie z Malutka
chyba codziennie ;-)
my tez prawie codziennie (wiadomo, ze czasem jak jakis wyjazd czy coś i dziecko padnięte nie będzie my kapieli urządzać ). Tak jak ktos pisał w Niemczech zalecają kąpac 2 razy w tygodniu - chodzi o to, żeby nie zmywac warstwy ochronnej skóry czy jakoś tak... Teraz tez pewnie będziemy kąpać prawie codziennie - a jak nie damy rady kapieli zorganizowac to fałdki można wacikami umyć (kilka razy podczas choroby małej Dobrusi tak własnie robilismy)