reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Obraz 007.jpgObraz 008.jpgObraz 009.jpgObraz 010.jpgObraz 011.jpgObraz 012.jpg

reklama
wow! ale śliczności
anula sporo tego - na pewno większość sie przyda
Manta cudaśne, zwłaszcza skarpetunie i szlafroczek

kurde Wy to już macie ooooostre zakupy!!!!!!!
kurde chyba muszę zrobić jakąś listę co trza dokupić...
wczoraj patrzyłam na torby w pepco,ale były albo za małe,albo wielkie podróżne:no: muszę kupić torbę do szpitala bo tą co kupiłam jak rodziłąm Jagodę to eee mężuś bierze w delegację i już się nie nadaje na pokazanie się z tym w szpitalu hehe

Anula dużo już masz tego i sliczne ciuszki

Manta no no polowanie jak najbardziej udane

też muszę kupić torbę jakąś jeszcze bo nie mam

Ostatnia edycja:
manta super ubranka, skarpet zapas jak na wojnę ;-) ale kolorowe i śliczne ubranka aż mam ochotę iść do sklepu i kupić tego więcej jak patrzę na te cudeńka :rofl2:

no właśnie ciekawa jestem jaką torbę mam kupić tzn wielkość
mam taka jedną ale wydaje mi się za mała chociaż w sumie to kupie jak dowiem się do potrzebne mi będzie do szpitala zabrać, jakby co to w sportowym sklepie nawet kupi się nie trzeba tu dużo wymyślać :happy:

Ostatnia edycja:
Manta to wszystko kupiłaś ostatnio czy dostałaś część rzeczy ?? Niezła już wyprawka :tak:

anula ja miałam tzw weekendówkę :-) ale dodatkowo miałam chyba jeszcze drugą . Sam szlafrok i ręcznik zajęły duuuużo miejsca

reklama
Do góry