reklama
V
villandra8
Gość
wow! ale śliczności
anula sporo tego - na pewno większość sie przyda
Manta cudaśne, zwłaszcza skarpetunie i szlafroczek
anula sporo tego - na pewno większość sie przyda
Manta cudaśne, zwłaszcza skarpetunie i szlafroczek
kurde Wy to już macie ooooostre zakupy!!!!!!!
kurde chyba muszę zrobić jakąś listę co trza dokupić...
wczoraj patrzyłam na torby w pepco,ale były albo za małe,albo wielkie podróżne muszę kupić torbę do szpitala bo tą co kupiłam jak rodziłąm Jagodę to eee mężuś bierze w delegację i już się nie nadaje na pokazanie się z tym w szpitalu hehe
kurde chyba muszę zrobić jakąś listę co trza dokupić...
wczoraj patrzyłam na torby w pepco,ale były albo za małe,albo wielkie podróżne muszę kupić torbę do szpitala bo tą co kupiłam jak rodziłąm Jagodę to eee mężuś bierze w delegację i już się nie nadaje na pokazanie się z tym w szpitalu hehe
anula_mm
czekając na...
manta super ubranka, skarpet zapas jak na wojnę ;-) ale kolorowe i śliczne ubranka aż mam ochotę iść do sklepu i kupić tego więcej jak patrzę na te cudeńka
no właśnie ciekawa jestem jaką torbę mam kupić tzn wielkość
mam taka jedną ale wydaje mi się za mała chociaż w sumie to kupie jak dowiem się do potrzebne mi będzie do szpitala zabrać, jakby co to w sportowym sklepie nawet kupi się nie trzeba tu dużo wymyślać
no właśnie ciekawa jestem jaką torbę mam kupić tzn wielkość
mam taka jedną ale wydaje mi się za mała chociaż w sumie to kupie jak dowiem się do potrzebne mi będzie do szpitala zabrać, jakby co to w sportowym sklepie nawet kupi się nie trzeba tu dużo wymyślać
Ostatnia edycja:
monika2412
Fanka BB :)
Dziewczyny ale macie cuda kupione :-)Ja też bym chciała pobiegać po sklepach :-(
lastpetunia
Fanka BB :)
dziewczyny super zakupy tylko pozazdorscic
reklama
Podziel się: