reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

boze zakochalam sie w niedrapkach zabkowych bu ja takich niemam ;-( ale wszystko sliczne ;-)

reklama
rany dziewczyny ale macie już dużo ciuszków i to takich pięknych :happy: ja mam tylko kilka sztuk, narzeczony zabronił mi na razie kupować, bo że jeszcze jest czas i na pewno sporo dostaniemy ale jak przeczytałam, że w przyszłym roku ten vat na ubranka dziecięce idzie w górę to powiedział, że po ślubie już się tym zajmiemy porządnie :-) a więc niedługo

renia - no tak bo WY niedługo macie swój wielki dzień:-)

jak tak patrzę na to wszytsko to chyba nie wytrzymam i pójdę do mamy na strych przejrzeć rzeczy po Jagodzie... muszę te torby przytachać do siebie i zobaczyć co trza będzie dokupić,a pewnie sporo bo Jagoda na 2 dzień,po tym jak przyszłyśmy do domu, spała dzień i noc w krótkich body i nic więcej....taaak było gorąco....body na długi rękaw miała kilka sztuk,a spiochy to chyba ze 3szt tylko:baffled: a teraz to więcej na długi rękaw będzie potrzeba...

A to próbka tych które dostałam od siostry . Wybrałam najładniejsze na pokazówkę :-)
PB144918.jpgPB144919.jpgPB144920.jpgPB144922.jpg

reklama
Do góry