reklama
Ewstra
Fanka BB :)
anula lapki w zabki super, bodziak moro pierwszy raz taki widze super
V
villandra8
Gość
anula fantastyczne ubranka - będziesz miała w co stroić bobasa ;-)
renia1321
rany dziewczyny ale macie już dużo ciuszków i to takich pięknych ja mam tylko kilka sztuk, narzeczony zabronił mi na razie kupować, bo że jeszcze jest czas i na pewno sporo dostaniemy ale jak przeczytałam, że w przyszłym roku ten vat na ubranka dziecięce idzie w górę to powiedział, że po ślubie już się tym zajmiemy porządnie :-) a więc niedługo
renia - no tak bo WY niedługo macie swój wielki dzień:-)
jak tak patrzę na to wszytsko to chyba nie wytrzymam i pójdę do mamy na strych przejrzeć rzeczy po Jagodzie... muszę te torby przytachać do siebie i zobaczyć co trza będzie dokupić,a pewnie sporo bo Jagoda na 2 dzień,po tym jak przyszłyśmy do domu, spała dzień i noc w krótkich body i nic więcej....taaak było gorąco....body na długi rękaw miała kilka sztuk,a spiochy to chyba ze 3szt tylko a teraz to więcej na długi rękaw będzie potrzeba...
jak tak patrzę na to wszytsko to chyba nie wytrzymam i pójdę do mamy na strych przejrzeć rzeczy po Jagodzie... muszę te torby przytachać do siebie i zobaczyć co trza będzie dokupić,a pewnie sporo bo Jagoda na 2 dzień,po tym jak przyszłyśmy do domu, spała dzień i noc w krótkich body i nic więcej....taaak było gorąco....body na długi rękaw miała kilka sztuk,a spiochy to chyba ze 3szt tylko a teraz to więcej na długi rękaw będzie potrzeba...
nusia181
Minii prześliczne a te ogrodniczki boskie. A kotek jest najładniejszy:-) Aż się stęskniłam za moim kocurkiem w Polsce
reklama
anula_mm
czekając na...
śliczne Mini, kotek też
ja to bym z małymi 5 kociakami i 3 dużymi robić sejsje ubranokowe, ale by było urozmaicenie
ja to bym z małymi 5 kociakami i 3 dużymi robić sejsje ubranokowe, ale by było urozmaicenie
Podziel się: