reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

juz pierzesz ? ja sie wlasnie zastanawialam kiedy trzeba prac wszystko pracowac itp ??

maMicurina- super lowy:-)

ale tylko żeby odświeżyć bo mam ubranka z lumpów a ten zapach jest dość specyficzny i to co dostałam od kuzynki a u niej trochę czasu leżało, takie właściwe pranie, prasowanie i układanie pewnie jakoś w lutym jak urządzę pokój dla maluszka. Czekałam aż uzbieram na to pranie a jak zaczęłam to teraz przeglądać to już pierwszą pralkę białych, jasnych i druga kolorowych nazbierałam :happy2:

reklama
śliczne zakupy co do lozeczka ja mam podobne bo klups safari z zyrafka i komoda do tego juz kupione na strychu stoja ;-)i przewijak z zyrafka miekki na komode ;-) a wczoraj za 5 zl w ciucholandzie kupiłam spioszki i bluze h&m ;-)ogolnie mam juz wszystko kupione oprucz apteczki i kosmetyków i produktów do szpitala dla mnie ;-)
Zobacz załącznik 406826Zobacz załącznik 406827Zobacz załącznik 406828Zobacz załącznik 406829Zobacz załącznik 406830Zobacz załącznik 406831Zobacz załącznik 406832Zobacz załącznik 406833Zobacz załącznik 406834Zobacz załącznik 406835

i kilka sukienek co kupiłam roznych rozmiarow ;-) a karuzele tata kupil ;-)

MaMicurina takie same pajacyki sa u mnie w tym outlecie nexta sama zastanawialm sie nad tym w paseczki i w zwierzatka:-)śliczne a skarpetki slodkie:-)

o jakie słodkie, ach aż mi się dziewczynka zamarzyła, ale z takimi jajami to ja nie mam już szans w tej ciąży :-D

teściowa znowu coś upolowała ciekawe jestem co :-) pochwaliła się tylko że ma jakiś kombinezon i kołderkę jak nową (za całe 3zł) to nawet do położenia do przewijania się nada -za taka cenę żal nie kupić :)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry