reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Dziewczyny jeżdżące na nartach....gdzie można kupić i kiedy najlepiej buty narciarskie? Chciałabym po sezonie, ale nie wiem kiedy się kończy:zawstydzona/y: czy w jakimś specjalistycznym sklepie,czy w takim np jak GO SPORT, DECATHLON?

reklama
Hej dziewczyny,czy robicie powoli zakupy wiosenne dla dzieci?
Ja rozglądam się za kurteczką,podoba mi się w H&M taka flauszowa w krateczkę i zielona w Cocodrillo ale kosztuje 120 zł:szok::sorry2: więc pewnie znów zapoluję na coś używanego na Allegro;-) no i buciki robią się małe,max miesiąc wytrzymają i trzeba będzie trzewiczki wiosenne zakupić....na jaki rozmiar kupujecie ubranka na wiosnę? Ja spróbuję na 92,ale rękawy i nogawki mogą być jeszcze ciut za długie.

Ja mam akurat wiosenną kurteczkę z tamtego roku ,mam nadzieje że bedzie dobra:-D co do bucików to kupujemy nowe bo nóżysko urosło a ubranka wiosenne zakupiłam na Allegro całą stertę i myslałam że się nie wypłacę:-D:-Dna całą trójcę.My aktualnie ubranka od 98 do 104

my mamy na szcescie jeszcze mn
ostwo ubranek, ktore przywiezlismy ze stanow, wiec problem wiosennych zakupow mam z glowy:tak:

No przyznam ze nie widziałam problemu aż do dzisiaj.Na dworze super pogoda a my nie mamy jakiś takich wiosennych butów i wiosennej kurtki.Pozatym jakos wszystkie spodnie nam sie kurczą:-(

Ja niby mam ciuszki dla Kingi a niby nie, bo kurtka z zeszlego roku dobra ale mi juz sie raczej nie podoba to bedzie na dwor. Teraz kupilis my nowa, mamy jeszcze katanke( bo kiedys kupilam za duza), kupilam tez nowe spodnie i zamowilam dresik na allegro. No i na buty powoli tez rzucam okiem. Zreszta kupuje stopniowo i czesto za duze wiec mam na pozniej.

wlasnie, my tez mielismy za duze. Ale teraz sie okazuje ze juz sa dobre. Na moje szczescie:tak: Takich dresikow do latania kolo domu tez mamy chyba 4 pary, bo dostalam od znajomych po ich synku. Buty (trzewiki) moja babcia kupila mikolajkowi na jesieni, ale nie wiem czy jeszcze teraz na wiosne nie beda przyduze. Oprocz tego kilka polarkow, kurtke przeciwdeszczowa i 2 czapki. Potrzbujemy chyba tylko adidaski jakies, ale to juz wyjdzie w praniu.Jestesmy przygotowani. Gorzej bedzie z jesienia, ale nie mam co sie martwic na zapas:-)

reklama
No to super Martusiu, u nas wszystko kupujemy na bierząco, mam na zapas tylko kilka bluz na 92 cm-są ciut przyduże więc na wiosnę ok, no i kilka koszulek na lato, Oli dostał bezrękawnik z Reserved od cioci na 98 cm ale będzie dobry już niedługo bo jakas zawyżona rozmiarówka jest ;-) No ale kurtkę,butki i spodenki trzeba kupić...

Do góry