reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
No w końcu ja dziś mam zamiar jechać i zrobić drobne zakupy dla dzidzi czyli pościel i rożek .Cieszę się strasznie że mogę już coś kupić ,bo przez te komunie to tylko mogłam pooglądać .CIESZĘ SIĘ JAK GŁUPI DO SERA :laugh: :laugh: ;D

OLUNIU jestem cała happy ,pisałam na innym wątku (zagalopowałam się z pisaniem).Kupiłam ślicznusią pościel i rożek .Oczywiście rożek chciała kupić córunia ,więc kupiła i wybierała sama :laugh:oskarkowi na dzień dziecka .Była cała szczęśliwa ,oglądała też leżaczki ale niestety na razie tylko na to mogłam sobie pozwolić .Musieliśmy schować pościel bo już ich korciło żeby rozpakować .Kurczę nie mam aparatu żeby przesłać fotkę pościeli ,rożka i ubranek które mam już wyprane i wyprasowane ale jak mąż się pożyczy na jeden dzień aparatu ,to cyknę parę fotek .

JEJKU NIE MOGĘ SIĘ NAPATRZEĆ NA TĄ POŚCIEL ,AŻ BYM CHCIAŁA ŻEBY OSKAREK już w niej leżał

ja od dziś zaczęłam pranie ubranek, na razie białe i jasne, mam na tydzień teściową to poprasuje hi hi

Ja tez juz chce wszystko wyprac ale czekam na ladniejsza pogode ;) Oby do lipca zdazyc :laugh:

Motorki nam w tyłkach się uruchamiają ;D już tak niedużo czasu,a trzeba ze wszystkim zdążyć...
Wiolu,to jak będziesz mogła to zapodaj nam fotki tych piekności!

Wszystkie chcemy zdążyć przed porodem .Oczywiście ,już chyba któryś raz dziś z kolei mówię mojemu żeby pożyczył aparacik.Może i ja w końcu dorobię się aparatu

reklama
Do góry