reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
:)Ups!!!zagalopowalam sie :)a to dlatego ze dzis spedzilam jakies pol godziny wlasnie w takiej..:)no coz..to tylko pozostaje cierpliwosc do tych przemądrzalych bab:)najlepiej ich wysluchac..a i tak kupic to co sie chcialo:)

A ...przypomnialo mi sie jeszcze...ze wczoraj dokonalismy zakupu troszke z innej beczki:):)....zainwestowalismy w półprofesjonalny aparat fotograficzny:)Moj Michal stwierdzil ze syneczek musi miec duuuuuuuzo dobrych zdjec...bo przeciez nie urodzi sie 2 raz:):)hehe
dla zainteresowanych: http://cgi.ebay.ie/Fujifilm-Fuji-Fi...622936174QQcategoryZ31388QQrdZ1QQcmdZViewItem

Ja będę miała taki pojemnik chyba za miesiąc,teściówka własnie kombinuje jak wysłac łóżeczko paczką i ma tam też wsadzic pojemnik ;D

No fajniutki,wygląda porządnie! Brianek będzie miał mnóstwo fotek :) a my w prezencie od teściowej dostalismy kamerkę cyfrową,własnie idzie paczka ze Stanów :) Mam nadzieję,że zdąży dojść,żeby ją do szpitala Darek mógł zabrać ;)

Tez bym chciala kamerke...ale musimy sie zadowolic aparacikiem:)...nawet chcialabym nagranie z porodu...oczywiscie bez relacji z krocza:)heheh

reklama
Iwona - RELACJA Z KROCZA ............. rozbroilas mnie !!! ;D ;D ;D

Olu - Moj maz dokladnie to samo mowi, ze wymyslam z zakupami i ze pewnie 75% nie bedzie potrzebne. Wkurza mnie to strasznie . STRASZNIE !!!

Ewan - kupujesz ten pojemnik ? Fajnie wyglada . Te tutejsze nie maja takiego systemu z obkrecajaca sie torebka. Poprostu sa bardzo szczelne .

Do góry