reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Solar :)
Ładny kolorek :) Ja uwrażliwiona przez Ole zeby zwracac uwage na rodzaj tapicerki wypytałam sprzedawcó na allegro jaki kolor jaki ma rodzaj tapicerki i ten który Ola polecała mają Enzo i Indigo, Solar Prado i Stratos maja juz inna, i obawiam sie ze by sie robiły takie supełki jak u Oli w Cabrio... Jest jeszcze Bjorn, z takim welurkiem, ale niewiem jak by to po praniu wygladało :)

Tak czy siak, Misiowi w każdym będzie ślicznie :)

He,he...Ja juz podejrzałam Hanię w Fosoiku robiąc album dla Zuzi...I przyznam Dyziu,że przez moment zastanawiałam się czy ta dziewczyna na zdjęciach to Mama(czyli Ty) czy starsza siostra Hanuli...

Kurcze, jeszcze trochę mi tak posłodzisz to w samouwielbienie wpadne ;)
Nie wiem czy urok, za to na pewno charakterek ma po mamusi ;)
Kocia skarbie, skoro siedzisz na forum to looknij na te kolorki priori i powiedz co sadzisz o enzo ? A moze inny ci sie podoba ? :)
Jaki wy fotelik macie ?

No więc Dyziu...Jeśli chodzi o wszelkie odcienie czerwieni to wiedziałas kogo spytać;-) Baaaardzo mi się podoba ten kolorek!A i fotelik też!Cociaż przyznam,że ten z tygryskiem troszkę namieszał mi w głowie...Bo my na razie mamy jeszcze fotelik taki do 10 kg i dopiero rozglądamy się za nowym...Na razie wybraliśmy taki jak ma WIKI tylko garafitowo-niebiesko-czerwony...Ale...No właśnie ;-)

I niech stanie się Enzo ;)
Zaraz go Kupię przez Kup Teraz i przestane sie zadreczac ktory kolor lepszy :)
Boshhee, a myslalam ze po kupnie wozka wszystkie ciezkie wybory mam juz za soba ;)
Wiki fotelik tez mi sie podoba :) A chyba jeszcze bardziej Recaro Young Expert. Ale mysle ze Priori bedzie optymalnym wyborem dla nas, ma chyba najlepszy stosunek jakości do ceny :)

Buziaki i dobranoc :) Uciekam bo jutro nie wstane do pracy :)
Wkleiłam pare nowych fotek na fotosik :)

reklama
Az obejrzę ten Reacaro...Dyziu,robisz mi sieczkę w głowie!!!Ale zamawiaj czerwony fotelik!Róz,który doradziłam Hani w krzesełku przecież jej służy;-) :tak: ;-) :tak: ;-) ;-) :tak: ;-) :tak:

Do góry