reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

No i znowu nei wiem na jakim watku to napisac wiec wymyslilam sobie ten hehe..chce kupic poduszke do lozeczka bo ta co ma to jest taka plaska,ze prawie jej nie czuc,ze cos w srodku jest..Pewnei kazda wie jak wyglada bo to jest typowo dla noworodkow..no ale do czego zmierzam,myslicie ze mozna juz kupic taka wieksza i puchowa poduszke,taka zeby mozna bylo sie w nia wtulic.:-):-)?

reklama
Ja mam taka plaska podusie ichyba nie bede go do wiekszej przyzwyczajac bo sama jak bylam mala to spalam prawie na polsiedzaco i mam krzywy kregoslup teraz:dry:

No wlasnie tez mi chodzi o ten kregoslup,ale widze jak ona lubi spac na takiej mieciuchej podusi ;-)u Nas w lozku,wiec pomyslalam ze moze jej zmienie..bo ta co ma to naprawde jakby w ogole nie bylo..:no:

my tez mamy plaska i na razie nie mam zamiaru zmieniac, jak mu bedzie niewygodnie to bedzie marudzil. a skoro spi jak susel, to po co kregoslupik meczyc:tak:

Oleńko,kupiłam szczoteczkę w Dino za całe 7 zł.;-)

A co do spania to Zuzol śpi w ogóle bez poduszki jak mamusia:tak: Ma tylko lekko podniesiony spód w kołysce i łóżeczku.

reklama
Bylismy wczoraj na zakupach w ToysRus...kurcze, wyjsc ze sklepu nie moglam, az zawrotu glowy od tych wszystkich zabawek i kolorow dostalam. Ogladalismy krzeselka do jedzenia, maja duzy wybor, ale jeszcze sie nie zdecydowalismy. Szukalam tego swiecacego zolwia ale nie moglam znalezc. Nie znalazlam takze mikolajowej czapki i lekko sie wkurzylam bo Swieta tuz tuz i chcemy zrobic ladna kartke w czapach a tu...nic, wszystko podobno wyprzedane. Nigdzie czapy nie ma:(

Wyszlam ze sklepu z kilkoma parami cieplejszych skarpetek, pojemniczkiem na smoczki, bo nam sie wszedzie po ziemi walaja i sliniaczkami. Tych mialam juz kilka ale jakos sie nie sprawdzaly, przemakaly, niedobrze sie spieraly...i wyprobowalam dzis wczorajszy zakup i mowie wam - CUDO.

Podaje link do podobnego produktu. Bardzo tanie, na wierzchu bawelna plus akryl a pod spodem wszyta ceratka, super, zadnej plamki na ubranku. Spralam ciepla woda dzis po jabluszku, odwiesilam w lazience (nie na kaloryfer) i po godzinie byl suchy!!!!

myToys.de -- 7-Tages-L

Do góry