reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Ale sliczne te ciuszki nawrzucalyscie mamusie. dotka85 nad takim samym fotelikiem sie zastanawiamy wlasnie i tez czerwony nam sie podoba ;) Swietny zakup :)
My zakupilismy wczoraj na allegro Łóżeczko z szufladą Klupś Radek V sosna + materac w bardzo dobrej cenie :)
pozniej wrzuce fotki moich drobnych zdobyczy jeszcze. Zamowilam tez dwa przescieradla frotte do lozeczka, kupilam pieluszki flanelowe i tetrowe i pare drobiazgow typu gaziki podklady, wkladki laktacyjne to tak tylko na poczatek do szpitala aby miec chociaz po kilka potem sie dokupi co sie sprawdzi i bedzie potrzebne.
Teraz biore sie za szukanie butelek i wanienki bo tez przydaloby sie juz kupic :)

reklama
dotka 85 czekamy na relację lub fotorelację :-) a fotelik superowy.. my też na maxi cosi polujemy bo bardzo nam się spodobał i na żywo wygrywa z wszystkimi :-)
januarka ja też właśnie mam juz za sobą zakup prześcieradełek.. i wanienkę na szczęście też kupiłam w ikea.. dużo osób odradzało mi wynalazki takie jak podkładka plastikowa do kąpania czy wyprofilowana wanienka do kąpieli malucha.. jakoś postawiłam na standard i najprostszą wanienkę zakupiłam za całe 19,99 .. mąż stwierdził że nie ufa tym wszystkim podkładkom dla maluchów i będzie czuł się pewniej jak sam córę będzie przytrzymywał podczas kąpania:-) czekamy na fotki zdobyczy :-)

A ja póki co z ciuszkami stopuję i skupiam się w tym miesiącu na termometrach, butelkach, smoczkach.. czyli mnóstwo drobiazgów które sumując wcale takie tanie nie są :szok:

W Biedronce beda niebawem kocyki i reczniczki z okryciem na glowke dla maluszkow

Załączniki

• biedronka.jpg
    biedronka.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 72
Hej,

jak już pisałam w wątku Styczniówki u lekarza okazało się wczoraj ze będe miała córeczke. A że zostawiłam kilka moich ulubionych rzeczy po synku, teraz chciałabym się ich pozbyć bo te nie przydadzą mi się.

Poniżej wystawiam zdjęcia z opisem i ceną. Jak coś Was zainteresuje to oczywiście piszcie na priva. Wysyłam za pośrednictwem poczty polskiej - list priorytetowy (do 3 szt) 7 zł, (powyżej 3 szt) 10 zł.

KAPP AHL T-Shirt rozmiar 62, Leginsy rozmiar 62 (cena za komplet 10 zł)

DSC_0302.jpg

COCCODRILLO pajac rozpinany na całej długości romiar 56 (cena 10 zł)

DSC_0303.jpg

NEXT bluzka z długim rękawem rozmiar 0-3 miesiące (cena 5 zł)

DSC_0304.jpg

NEXT bluzeczka z długim rękawem w paseczki rozmiar 0-3 miesiące (cena 5 zł)

DSC_0305.jpg

Sweterek dzianinkowy w serek rozmiar 62 (cena 10 zł)

DSC_0306.jpg

KAPP AHL Bluzeczka z kołnierzykiem i długim rękawem rozmiar 50/56 (cena 5 zł)

DSC_0307.jpg

GEORGE Spodnie jeansowe obszyte zieloną niteczką rozmiar 0-3 miesiące (cena 10 zł)

DSC_0308.jpgDSC_0309.jpg

H&M Gruby sweterek z kapturem podszyty bawełną (w całości , nawet rękawki) rozmiar 62 (cena 10 zł)

DSC_0310.jpgDSC_0311.jpg

PLACE Krótkie spodenki rozmiar 6-9 miesięcy (mój synek miał 4 jak zaczoł je nosić - najpierw były za kolanko a później zrobiły się z nich szorty - świetny materiał) (cena 10 zł)

DSC_0312.jpgDSC_0313.jpg

H&M Koszula z krótkim rękawem rozmiar 68 (cena 10 zł)

DSC_0314.jpg

MOTHERCARE kapelusz zielony rozmiar z metki 0-3 miesiące - nam przydał się w wieku 4-5 miesięcy :) (cena 5 zł)

DSC_0315.jpg

RESERVED Skarpetki rozmiar ok 0-6 miesięcy super materiał (cena za 2 pary 2 zł)

DSC_0316.jpg

tak pisałam na styczniówkach, wstawiam linki do drobiazgów, które kupiłam, typu pieluchy itp. może któraś skorzysta.

Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 PIELUCHY 10szt. (2685597691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna (2685600147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2700163648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tutaj zaszalałam mocno do przodu,ale urzekło mnie to pudełeczko;)
Szczoteczka do zębów i masażu dziąseł NOWOŚ (2700489004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aspirator do noska Frida POLECAM 0m+ (2680756635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Frida FILTRY wymienne NoseFrida (10 sztuk) (2681585782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee 1 x 150ml 0% Bpa + smoczek (2681913216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee Cążki bezpieczne do obcinania paznok (2681913828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee Bezpieczne nożyczki do pielęgnacji (2681913859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kupiłam i nożyczki i obcinacz, bo nie wiem co mi będzie bardziej odpowiadało...

przede mną jeszcze łóżeczko, pościel, wózek i rzeczy dla mnie do szpitala, ale póki co się wstrzymuję, bo prawdopodobnie będę miała cesarkę więc chyba będę musiała kupić inne,albo mniej rzeczy do szpitala - muszę się dowiedzieć. najbardziej mnie cieszy,że nie będę musiała chodzić w koszuli nocnej bo ich nienawidzę...;)

powiedzcie mi jaki termometr najlepiej kupić? tzn. wiem,że taki do ucha/czoła, ale czy macie konkretne propozycje??

reklama
Marta widze ze zrobilas zakupy u tego samego uzytkownika co ja, tez mi sie podobala ta szczoteczka do zabkow/dziasel ale pomyslalam ze jeszcze przyjdzie na to czas :) termometr chcialam ten z lidla bo nie wiem ktory innej firmy jest dobry, ale do stycznia jeszcze troche czasu wiec moze znow sie pojawia za jakis czas wiec poczekam ;)

Do góry