reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Ale sliczne te ciuszki nawrzucalyscie mamusie. dotka85 nad takim samym fotelikiem sie zastanawiamy wlasnie i tez czerwony nam sie podoba ;) Swietny zakup :)
My zakupilismy wczoraj na allegro Łóżeczko z szufladą Klupś Radek V sosna + materac w bardzo dobrej cenie :)
pozniej wrzuce fotki moich drobnych zdobyczy jeszcze. Zamowilam tez dwa przescieradla frotte do lozeczka, kupilam pieluszki flanelowe i tetrowe i pare drobiazgow typu gaziki podklady, wkladki laktacyjne to tak tylko na poczatek do szpitala aby miec chociaz po kilka potem sie dokupi co sie sprawdzi i bedzie potrzebne.
Teraz biore sie za szukanie butelek i wanienki bo tez przydaloby sie juz kupic :)

reklama
dotka 85 czekamy na relację lub fotorelację :-) a fotelik superowy.. my też na maxi cosi polujemy bo bardzo nam się spodobał i na żywo wygrywa z wszystkimi :-)
januarka ja też właśnie mam juz za sobą zakup prześcieradełek.. i wanienkę na szczęście też kupiłam w ikea.. dużo osób odradzało mi wynalazki takie jak podkładka plastikowa do kąpania czy wyprofilowana wanienka do kąpieli malucha.. jakoś postawiłam na standard i najprostszą wanienkę zakupiłam za całe 19,99 .. mąż stwierdził że nie ufa tym wszystkim podkładkom dla maluchów i będzie czuł się pewniej jak sam córę będzie przytrzymywał podczas kąpania:-) czekamy na fotki zdobyczy :-)

A ja póki co z ciuszkami stopuję i skupiam się w tym miesiącu na termometrach, butelkach, smoczkach.. czyli mnóstwo drobiazgów które sumując wcale takie tanie nie są :szok:

W Biedronce beda niebawem kocyki i reczniczki z okryciem na glowke dla maluszkow

Załączniki

• biedronka.jpg
    biedronka.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 69
Hej,

jak już pisałam w wątku Styczniówki u lekarza okazało się wczoraj ze będe miała córeczke. A że zostawiłam kilka moich ulubionych rzeczy po synku, teraz chciałabym się ich pozbyć bo te nie przydadzą mi się.

Poniżej wystawiam zdjęcia z opisem i ceną. Jak coś Was zainteresuje to oczywiście piszcie na priva. Wysyłam za pośrednictwem poczty polskiej - list priorytetowy (do 3 szt) 7 zł, (powyżej 3 szt) 10 zł.

KAPP AHL T-Shirt rozmiar 62, Leginsy rozmiar 62 (cena za komplet 10 zł)

DSC_0302.jpg

COCCODRILLO pajac rozpinany na całej długości romiar 56 (cena 10 zł)

DSC_0303.jpg

NEXT bluzka z długim rękawem rozmiar 0-3 miesiące (cena 5 zł)

DSC_0304.jpg

NEXT bluzeczka z długim rękawem w paseczki rozmiar 0-3 miesiące (cena 5 zł)

DSC_0305.jpg

Sweterek dzianinkowy w serek rozmiar 62 (cena 10 zł)

DSC_0306.jpg

KAPP AHL Bluzeczka z kołnierzykiem i długim rękawem rozmiar 50/56 (cena 5 zł)

DSC_0307.jpg

GEORGE Spodnie jeansowe obszyte zieloną niteczką rozmiar 0-3 miesiące (cena 10 zł)

DSC_0308.jpgDSC_0309.jpg

H&M Gruby sweterek z kapturem podszyty bawełną (w całości , nawet rękawki) rozmiar 62 (cena 10 zł)

DSC_0310.jpgDSC_0311.jpg

PLACE Krótkie spodenki rozmiar 6-9 miesięcy (mój synek miał 4 jak zaczoł je nosić - najpierw były za kolanko a później zrobiły się z nich szorty - świetny materiał) (cena 10 zł)

DSC_0312.jpgDSC_0313.jpg

H&M Koszula z krótkim rękawem rozmiar 68 (cena 10 zł)

DSC_0314.jpg

MOTHERCARE kapelusz zielony rozmiar z metki 0-3 miesiące - nam przydał się w wieku 4-5 miesięcy :) (cena 5 zł)

DSC_0315.jpg

RESERVED Skarpetki rozmiar ok 0-6 miesięcy super materiał (cena za 2 pary 2 zł)

DSC_0316.jpg

tak pisałam na styczniówkach, wstawiam linki do drobiazgów, które kupiłam, typu pieluchy itp. może któraś skorzysta.

Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 PIELUCHY 10szt. (2685597691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna (2685600147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2700163648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tutaj zaszalałam mocno do przodu,ale urzekło mnie to pudełeczko;)
Szczoteczka do zębów i masażu dziąseł NOWOŚ (2700489004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aspirator do noska Frida POLECAM 0m+ (2680756635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Frida FILTRY wymienne NoseFrida (10 sztuk) (2681585782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee 1 x 150ml 0% Bpa + smoczek (2681913216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee Cążki bezpieczne do obcinania paznok (2681913828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tommee Tippee Bezpieczne nożyczki do pielęgnacji (2681913859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kupiłam i nożyczki i obcinacz, bo nie wiem co mi będzie bardziej odpowiadało...

przede mną jeszcze łóżeczko, pościel, wózek i rzeczy dla mnie do szpitala, ale póki co się wstrzymuję, bo prawdopodobnie będę miała cesarkę więc chyba będę musiała kupić inne,albo mniej rzeczy do szpitala - muszę się dowiedzieć. najbardziej mnie cieszy,że nie będę musiała chodzić w koszuli nocnej bo ich nienawidzę...;)

powiedzcie mi jaki termometr najlepiej kupić? tzn. wiem,że taki do ucha/czoła, ale czy macie konkretne propozycje??

reklama
Marta widze ze zrobilas zakupy u tego samego uzytkownika co ja, tez mi sie podobala ta szczoteczka do zabkow/dziasel ale pomyslalam ze jeszcze przyjdzie na to czas :) termometr chcialam ten z lidla bo nie wiem ktory innej firmy jest dobry, ale do stycznia jeszcze troche czasu wiec moze znow sie pojawia za jakis czas wiec poczekam ;)

Do góry