reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

a ja miałam wątpliwości co do tych chust ale widze że są godne zainteresowania:tak: rozglądam się właśnie za jakims nosidełkiem,mieszkam w centrum miasta mam wszędzie blisko i tak żeby wyskoczyc do sklepu bo po co targać wuzek z wuzkarni:crazy: musze popatrzeć na te chusty....A nosidełko ktoś ma ????????????i co o nim sądzicie???

reklama
nosidelka sa dla dzieci od 3 miesiaca zycia....poniewaz musza dzieci juz umiec trzymac same glowe...maluchy tego nie potrafia dlatego nie wolno w nosidelkach nosic bo nie masz dziecka tak blisko siebie i glowa by strasznie "latala" ja mam nosidelko i w sumie jak uzywalam przy starszym to bylam zadowolona..no ale dopiero od 3 miesiaca mozna niestety...

Ja mam takie zwykle nosidelko Chicco i jakos uzylam go tylko raz na lotnisku. Wlasnie dlatego ze dziecko wtedy jest juz starsze i nie za bardzo chce w nim usiedziec.
Teraz kupilam chuste (nie nosidlo jak napisalam wczesniej) tyle ze nie wiazane bo z tym wiazaniem jest raczej problem.:baffled: choc one maja bardzo odbre opinie.

ja mlodego nosilam i podobalo mu sie tym bardziej ze nie twarza do mnie tylko plecami i wszystko chlopaczyna widzial...jemu sie podobalo ale pozniej to maz nosil bo ja to juz nie moglam..heh za ciezko... :) no ale fakt faktem...w zasadzie najczesniej to raczej chce sie na poczatku nosic dziecko a nie po 3 miesiacu...

ja też miałam nosidło i potwierdzam ze mniej więcej od 3 m-ca (musi małe sztywno trzymać główkę). Chwaliłam je sobie baaardzo. Szczególnie na wyjścia do sklepów gdzie trzeba by się tarabanić po schodach (a miałam ciężki wózek). Jedynym problemem było zakładanie... :sorry2: choc i tak nie było tak źle jak byc mogło. Widziałam gorsze
Ja mialam takie efik1 - WOMAR nosidełko 3 funkcyjne z DASZKIEM !! (463265190) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry