a ja miałam wątpliwości co do tych chust ale widze że są godne zainteresowania rozglądam się właśnie za jakims nosidełkiem,mieszkam w centrum miasta mam wszędzie blisko i tak żeby wyskoczyc do sklepu bo po co targać wuzek z wuzkarni musze popatrzeć na te chusty....A nosidełko ktoś ma ????????????i co o nim sądzicie???
reklama
nosidelka sa dla dzieci od 3 miesiaca zycia....poniewaz musza dzieci juz umiec trzymac same glowe...maluchy tego nie potrafia dlatego nie wolno w nosidelkach nosic bo nie masz dziecka tak blisko siebie i glowa by strasznie "latala" ja mam nosidelko i w sumie jak uzywalam przy starszym to bylam zadowolona..no ale dopiero od 3 miesiaca mozna niestety...
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja mam takie zwykle nosidelko Chicco i jakos uzylam go tylko raz na lotnisku. Wlasnie dlatego ze dziecko wtedy jest juz starsze i nie za bardzo chce w nim usiedziec.
Teraz kupilam chuste (nie nosidlo jak napisalam wczesniej) tyle ze nie wiazane bo z tym wiazaniem jest raczej problem. choc one maja bardzo odbre opinie.
Teraz kupilam chuste (nie nosidlo jak napisalam wczesniej) tyle ze nie wiazane bo z tym wiazaniem jest raczej problem. choc one maja bardzo odbre opinie.
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
welonka- ja nosidelka nie mam, ale też słyszałam, że są od 3 miesiąca
ja mlodego nosilam i podobalo mu sie tym bardziej ze nie twarza do mnie tylko plecami i wszystko chlopaczyna widzial...jemu sie podobalo ale pozniej to maz nosil bo ja to juz nie moglam..heh za ciezko... no ale fakt faktem...w zasadzie najczesniej to raczej chce sie na poczatku nosic dziecko a nie po 3 miesiacu...
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Kinga- no właśnie jak dziecko już jest większe to gorzej z tym noszeniem, no bo już ciężej
Anikaa
Fan(ka)
ja też miałam nosidło i potwierdzam ze mniej więcej od 3 m-ca (musi małe sztywno trzymać główkę). Chwaliłam je sobie baaardzo. Szczególnie na wyjścia do sklepów gdzie trzeba by się tarabanić po schodach (a miałam ciężki wózek). Jedynym problemem było zakładanie... choc i tak nie było tak źle jak byc mogło. Widziałam gorsze
Ja mialam takie efik1 - WOMAR nosidełko 3 funkcyjne z DASZKIEM !! (463265190) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mialam takie efik1 - WOMAR nosidełko 3 funkcyjne z DASZKIEM !! (463265190) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Anikaa- ja właśnie mam bardzo ciężki wózek ale jak narazie to jedynie chodzimy na spacerki woziczkiem albo jedziemy gdzies samochodem:-)
Podziel się: