Ja tam zabobonna nie jestem Muszę poczekać aż pokoik zostanie odmalowany i odświeżony, mój facet chce mnie wywieźć najpierw do teściów żebym nie wdychała farb i takich tam I musimy się pozbyć części mebli bo na razie wynajmujemy mieszkanie (dopiero w lutym '09 nasze będzie gotowe) i wtedy kupimy mebelki dla bobasa już wybraliśmy zestaw :-)Korci mnie potwornie ale staram się panować nad sobą:-):-)Ale też chciałabym mieć już szafę pełną ciuszków i pudełeczek, hehe.Lista rzeczy gotowa leży w biurku A i tak wiem że jak będę teraz u teściów to babcia nie wytrzyma i zabierze mnie gdzieś...zaszaleć.
AJAKO- tego samego się obawiam w 3-kołowcach, ja bez tego jestem ciamajda a to się tak jakoś buja i skręca... a już wjazd na ruchome schody, albo wejście do autobusu starego typu to chyba ponad moje zdolności A co do kolorów i fasonów to widziałam dziwny wynalazek- szwedzkie wózki Stokke... kosmiczne i strasznie wysoko gondola.. jakieś takie hmmm....za bardzo Moda modą, najważniejsza wygoda i funkcjonalność, akurat najmniej się kieruję modą w kupowaniu rzeczy dla dziecka..prawda??????
AJAKO- tego samego się obawiam w 3-kołowcach, ja bez tego jestem ciamajda a to się tak jakoś buja i skręca... a już wjazd na ruchome schody, albo wejście do autobusu starego typu to chyba ponad moje zdolności A co do kolorów i fasonów to widziałam dziwny wynalazek- szwedzkie wózki Stokke... kosmiczne i strasznie wysoko gondola.. jakieś takie hmmm....za bardzo Moda modą, najważniejsza wygoda i funkcjonalność, akurat najmniej się kieruję modą w kupowaniu rzeczy dla dziecka..prawda??????