reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
U nas zdecydowanie będzie leżeć tyłkiem na ceracie. ;-) Bo 10x dziennie nowy podkład to ja dziękuję, bankructwo... A pamiętam że pierwszy demon to zawsze znaczył teren, pół sekundy bez pieluchy i mokro wokół. Chłopaki są w tym bezbłędne ;-)

To chyba chłopaki tylko tak moją, że osikują caś.;-):confused:
Bo moja Julka jest bardzo grzeczna przy przewijaniu i nie robi mi żadnych "psikosów":-D:-D

Ja podkłady do przewijania kupuję w Super Pharm po 7.49zł za paczkę tych Soft Seni i kupiłam też Belli te które ty masz Ewa, ale nie popatrzyłam za ile....

Pokrowiec frotowy z ceratką na przewijak już wywaliłam, bo młoda strzeliła takie kupsko, że się to nie chciało sprać nawet w 90 stopniach:-p a poza tym po każdym praniu cerata była mniejsza i mnie wkurzał więc wyleciał.Dziennie zużywam średnio 3 takie podkłady bo się już trochę wycwaniłam,ale mała ciągle stara się mnie zaskoczyć, więc tak to wychodzi póki co:-)

kasiaz - podłapałam Twój pomysł .. na połowie przewijaka jest ceratka ( taka cieńka - podkład do łóżeczka ) na to kłade ręcznik papierowy, żeby nie miał chłodno w pupe ) wczoraj uratowało to przewijak dwa razy ... dzięki ,,,,

O, ręcznik papierowy, super sprawa. U nas pierwszy leżał tylko na ceracie, mu tam nie przeszkadzało, wręcz sobie spał ;-) ale teraz spróbuję z ręcznikami, to dobry pomysł.
Na szczęście tylko pierwsze tygodnie jest problem, potem się reguluje termicznie i tak nie sika w kółko :-D Aniach - zdecydowanie chłopaki celują w tym niecnym procederze :tak::-D

O a ja sobie przypomnialam dzieki Wam o takich reczniczkach powlekanych. To sobie zakupie:tak:. U nas jakos akcesoria kosmetyczne nie szly w szalonych ilosciach. Podkladow kupilam moze ze trzy paczki w sumie. Jak je pocielam na mniejsze to wcale nie szly. Jedyne co to wata mi schodzila na tony. Duzo pieluch tetrowych mialam i jakos sie sprawdzaly.

Ale cos mi pamiec szwankuje chyba sobie zdjecia ogladne:-D, co mi jeszcze sie przyda.

No i moze jeszcze te muszle ogladne. Bo jednak wkladek to szlo mi duzo.:tak:

reklama
Do góry