reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Karina-ta poducha jak dla mnie bomba kupilam taka i jestem bardzo zadowolona.
Aniam-przetestuje te wkladki chetnie, bo poki co aventowskie do bani jak dla mnie, teraz mam canpol sa ciensze ale o wiekszej powierzchni z szerokim paskiem samoprzylepnym... nie najgorsze ale sie zwijaja grrr... w Blue City niestety nie ma Mothercare.

Wczoraj kupilam super podklady do przewijania... frotowy ochraniacz sie nie sprawdzil Mia uwielbia strzelac z grubego kalibru jak tylko go zaloze:-) w Super Pharm, polskiej firmy nazywaja sie Soft Seni.Dla mnie bomba.

Sanya - fajnie ze poduszka sie sprawdza.
Ja takze polecam te podklady. Mam zakupione 2 rodzaje - jedne zwykle zotle drugie w urocze zabki. Nie wyobrazam sobie juz zycia bez tych podkladow - np przebierania dziecka gdziekolwiek poza domem bez tego:tak:

Aniam - dzieki za info, pamietam ze mi tez nie pasowaly te wkladki Jonsona i Penatena :no: Teraz za Twoja rada skusze sie na te Chicco.:-)

Chicco rewelka , bo nie zostawiaja kłaków , nie przylepiają się do cycka i są suche bo ten pokarm w nich zbija sie w taki żel ..
Ale kupiłam jeszcze te muszle o których pisała Karina ... bo na te wkładki to chyba bym nie wyrobiła he he ... tylko aventu .. tez super sprawa ..no i umyje i znowu do użycia :)...
A co do podkładów to ja kupiłam ręcznik taki jak kuchenny ale o wiele szersza rolkę i bardzo miekka w makro ( nie widziałam takiego szerokiego w sklepach .. ).. i też jest bardzo fajny .. ale tej nocy poszły dwa frotowe podkłady ... dobrze że mam zdjęty dywan , mały robi siku na pół pokoju i zawsze jak ma zdjetą pieluche ..:szok:

Również polecam te podklady. Są super.
A z wkładek najbardziej na dzień pasowały mi te z Belli. Natomiast na noc niezawodna była tetra; wkładki nie dawały rady.

u nas podkłady tez bardzo się sprawdzają:tak::tak: zazwyczaj zakupuje je w rossmanie, bo tam za 10 sztuk płacę jakieś 11-12 zł, a w smyku dwa razy tyle:dry:

karina- ja też zamówiłam sobie tą poduszkę z twojego linka:tak: teraz czekam na dostawę:)

a z wkładek laktacyjnych- dla mnie najlepsze są penatena:tak::tak:

Wkładki - Tommee Tippee i Johnson.

Podkłady??? Dajta jakiegoś linka.... Ja na przewijak walę tetrę albo flanelę... Z tym, że u mnie sik na pół pokoju, jak u Aniam, zawsze przy zmianie pieluch:( I to zawsze kiedy przez te pół sekundy ptaszek jest niczym nie zasłonięty;(

reklama
Do góry