reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja mam tak:
Rozmiar 0-3 miesięcy
body 20
śpioszki 15
pajacyki 12
kaftaniki 10
bluzeczki 15
A większych to narazie nie mam za dużo, dopiero kupię.:-)
Rozmiar 0-3 miesięcy
body 20
śpioszki 15
pajacyki 12
kaftaniki 10
bluzeczki 15
A większych to narazie nie mam za dużo, dopiero kupię.:-)
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja jeszcze nie wiem. Mam kołderke i śpiworek. Zobacze co będzie u mnie praktyczniejsze z tego względu, że u mnie w domu jest ciepło.
Aniach - ale śliczności .. rewelacja te maleńkie sweterki ..
Ja mam zamiar chyba nakrywac maluszka kocykiem , a raczej otulać.. bo te malutkie to raczej tak lubią . no i mam jeszcze dwa spiworki .. aj wyjdzie w praniu ..
Ja mam zamiar chyba nakrywac maluszka kocykiem , a raczej otulać.. bo te malutkie to raczej tak lubią . no i mam jeszcze dwa spiworki .. aj wyjdzie w praniu ..
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - dzis wypatrzylam w Mothercare fajne majeczki polecane po cesarce - chciialam kupic ale byly tylko w rozm 46-48
Ciekawe czy w innych sklepach wa-wskich sa mniejsze rozmiary.
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
reklama
Dzięki dziewczyny, ja chyba też na początku rożek, bo podobno taki maluszek lubi jak jest otulony, a później zobacze może też kocyk.
Jutro chyba idę na zakupy ciuszków musze dokupić śpioszki i pajacyki, oraz gruby kocyk,a także kilka pierdółek do torby.
Jutro chyba idę na zakupy ciuszków musze dokupić śpioszki i pajacyki, oraz gruby kocyk,a także kilka pierdółek do torby.
Podziel się: