reklama
biała_dama
Mamusia Synusia
Ja mam takie pytanko dotyczące pieluszek , jak dużo potrzeba najmniejszego rozmiaru , np. 1 Pampersa? Kupiłam belle new borna , z wycieciem na pępek a potem chce Pampersa tylko , którego 1 czy 2 , bo słyszłam że dla chłopców lepiej troszkę większe więc 2 bo ona jest jakos tak 3-6 kg, a 1 2-5 kg.
Podpowiedzcie plisss
Podpowiedzcie plisss
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
,,Dziewczynkowe,, mamuśki znalazłam śliczny komplecik na allegro gdyby nie to że bedzie synek to na pewno bym go kupiła:-)Komplet KOKARDKA 3-częściowy r.62 w.2S ŚLICZNY (419792664) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam te 3-6kg .. jakoś dziwne z tymi pieluchami pampersa bo te 2-5 są tylko w tych małych paczkach a te 3-6 w wiekszych wiec jak kupowałam to złapałam ta większą i nawet nie wiedziałm że jest różnica..
Ale też chętnie się dowiem...????????
Ale też chętnie się dowiem...????????
Kate_Bush
Fanka BB :)
Jak pójdziecie do sklepu typowo dziecięcego to na pewno wam doradzą, które lepsze. A powiedzcie co z przewijakiem- kupujecie czy nie??Bo ja właśnie się zastanawiam i analizuje wszystkie za i przeciw
biała_dama
Mamusia Synusia
Pieluszki to raczej w marketach się bardziej opłaca i kupuje a nie w sklepach dla dzieci ;-) a tam to raczej nikt nie doradziJak pójdziecie do sklepu typowo dziecięcego to na pewno wam doradzą, które lepsze.
biała_dama
Mamusia Synusia
No własnie ze względu na zakupy pytam , bo chciałam kupic w Selgrosie i chyba jednak te większe, małe zawsze może mężulek dokupić a większe bardziej przyszłościowe ;-)
reklama
biala dama- ja kupilam wlasnie te pampersy 2 (3-6) na razie jedna pake 45 sztuk to na pierwsze dni przepyka;-) reszte bedzie dokupowac dumny Ojciec
Mloda juz ponad 3 kilosy wiec wolalam wziac wieksze
kate- ja mam...kupilam komode z przewijakiem i na to przewijak w rozmiarze 75x80 cm..pasuje idealnie ale nie moge znalezc pokrowca wiec bede uzywac podkladow jednorazowych:-)
Mloda juz ponad 3 kilosy wiec wolalam wziac wieksze
kate- ja mam...kupilam komode z przewijakiem i na to przewijak w rozmiarze 75x80 cm..pasuje idealnie ale nie moge znalezc pokrowca wiec bede uzywac podkladow jednorazowych:-)
Podziel się: