reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Torbę do szpitala to spakuję jak dostanę jakichś skurczy chyba.... :-p

Foteliki: Maxi cosi i Roemer to moje typy. Absolutnie odradzam Grillo, tragedia (my mielismy, teraz mamy nadzieję wysępić coś lepszego od znajomych).

Mój absolutnie dziwnie ubiera demona, ale ja się nie wtrącam. Najwyżej demon mu wyje bo mu za gorąco/za zimno. Kolorystycznie chyba obojgu nie przeszkadza więc co będę marudzić. ;-)

Ostatnia edycja:
kasiaz - no co chcesz im nie przeszkadza bo faceci jakoś nie do końca wszystkie kolory widza .. u mnie taki jeden jest w pracy .. różowy , czerwony , fioletowy to dla niego jedno i to samo , zielony i niebieski tez .. biedny chłopak ..
No ale mają te samce coś lepszego od nas - wyczucie smaku jak facet coś doprawi to wiadomo że będzie dobre a ja wiekszości przypraw jakoś nie umiem wykorzystac :)

na szczescie moj nie musi nikogo ubierac a sam siebie chwała mu za to ubiera "prawidłowo" :wink::rofl::wink:
a ja pobiegałam po pokoju i machnełam fote naszemu łóżeczku :rolleyes:
35159431_d.jpg

mąż sie śmieje ze Olce kupił łóżko o tym samym imieniu :happy2:

Ja dla Zet mialam fotelik Deltim sprawdzil sie Ok, neurolog tez powiedziala, ze jest w porzadku. Teraz wraz z wozkeim dostalam AMxi Cosi, ktory ponoc jest b dobry i bezpieczny.

A ja dzisiaj odbieram wóziorek:-) tzn ja tylko będę towarzysko Y. będzie targał z chłopakami pudła:tak:

Wczoraj pałałam żądzą mordu... kurier przywiózł mebelki dla Małej i co się okazało?Że ma tylko łóżeczko...:szok: kazałam mu wejść i siadać, powiedziałam kilka "miłych słów" na temat firmy kurierskiej i dzwonię do faceta od mebli... Ten do firmy i czego się dowiedzieliśmy? Że szanowni magazynierzy przy załadunku przesyłki w postaci mojej cudnej komody ją USZKODZILI!!!!!! :sad:I nic nie pisnęli nadawcy, tak bym sobie mogła czekać do nie wiadomo kiedy....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie dostałam takiego ciśnienia ,że facet zaczął się wycofywać w stronę drzwi ze strachem w oczach..No i teraz czekam ,pan od mebli ma zobaczyć co to za "uszkodzenia" i jak szybko mu się uda zrobić nową lub naprawić tą... :angry::angry::angry:

No i już od razu jak będę to może kupię fotelik dla Młodej, jednak maxi-cosi, kolor velvet morning-do tapicerki zupełnie nie pasujący za to jaki dziewczęcy:-D

I dzisiaj składamy łóżeczko, tzn ja będę podawać śrubki i rzucać mądre rady, pies-kręcić się pod nogami i wąchać każdą rzecz a Y. będzie skręcał :-)
Uważam ,że sprawiedliwy podział ról:-)

Sanya nie denerwuj sie bo to bardzo niebezpieczne skurczy dostaniesz i po co. Naprawia dowioza bedzie git. Ale przekret zrobili sliczny i niech im szczury dobytek zjedza. Tylko sie kobieto nie stresuj.

Ja chyba tez kupie "maksi koksi". Dla Pauliny kupilismy Tobiego i jestem z niego bardzo zadowolona, z bawelniana tapicerka. Milusi i mloda sie nie poci. Pierwszy mieliscmy coneco i byl conieco badziewny ten material i mloda byla w nim spocona. Za to pokrowczyk na nogi i budka byly fajne i dodatkowo byl lekki i poreczny. Gdyby tylko ten material byl lepszy.

Loze nadal mnie nurtuje. Chyba kupimy drewniane. Ale turystyczne tez by sie przydalo na wyjazdy.
Mi sie wydaje ze tez mamy Radka z szuflada. W kazdym razie drewex. Ta szuflada troche nieporeczna bo walilam w nia noga.A trzymalam w niej takie rzeczy na zapas bo w zasadzie jej nie otwieralam czesto. Ludziom sie sparawdzila mi raczej nie. Moze teraz

reklama
sanya- masakra:szok: ilez to można czekać:wściekła/y::wściekła/y: a z tym fotelikiem- czyli to jednak ty dokonałas wyboru:-D:-D

my bedziemy miec fotelik jane (w komplecie z wózkiem:tak:) w testach bezpieczeństwa wypada całkiem nieźle, więc mam nadzieję, że bedzie ok:tak:

Do góry