reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Jesli chodzi o nawilzacz to tez bym myslala bardziej o zimie i o sezonie grzewczym kiedy to jest suche powietrze w pomieszczeniach. Ja dostalam od tesciow taki sprzed niemal 30 lat - chodzi jak traktor, ale poki chodzi to niech bedzie a potem kupie nowy.

Co do laktatora, to ten ktory ja kupilam NA WSZELKI WYPADEK to ma gruszke, no ale za niecale 18zl to nie wymagalam cudow :-D

zyrafa - sliczne te ubranka :-)

kurde,mialam chrapke na laktator elektryczny.wszystko ok,tylko nie bylam w domu-wzielam palmtopa,ale on za wolno mieli i laktator przeszedl mi kolo nosa :baffled: no nic,poluje dalej.

gaaliyah co do laktatora to miałam porównanie no i lepszy od gruszki był z uchwytem, tzn. z rączką którą się ściska:-) tyle, ze one droższe

Gaaliyah - Jak nie planujesz używać dużo to chyba nie jest istotne, ja też miałam z rączką i nie wiem jaki jest z gruszką. I tak trzeba się nieźle namachać żeby coś "udoić", ale jak robisz to od przypadku do przypadku...

A jeśli planujesz używać dużo (np po powrocie do pracy) to chyba warto więcej uwagi poświęcic temu urządzeniu - chociaż zauważyła mże naprawdę dużo dziewczyn ściąga ręcznie. Moja koleżanka siadała przed telewizorem np oglądała coś i ściągała :)

Aga

jesli chodzi o nawilzacz to tez by nam sie przydał,ale to chyba bardziej zima:tak:my tez spimy przy uchylonym oknie-bo tak lepiej sie wysypiamy.

Ja czekam juz z niecierpliwoscia na ten zestaw ciuszkow:-)

Maz cos napomknał ze w tym miesiacu kupimy juz łózeczko i reszte ciuszkow,;-),no zobaczymy jak to bedzie z kaska:-D

Gaaliyah - laktator miałam z rączką :tak: . Z gruszką kupiła sobie szwagra siostra i użyła go dosłownie raz :baffled: . Po prostu nie sprawdzał się :no: . Efekt był taki, że kupowała drugi z rączką ;-)

dzięki dziewuchy! to już mi trochę pomogłyście, bo ostatnio z betką się zastanawiałyśmy, który lepszy. Teraz to wiem jedno: na pewno z rączką. Teraz pozostaje nieustający dylemat jakiej firmy....... ale to jeszcze sobie spokojnie poszukam..

reklama
A mi dzis przyszedl do odmu ten z gruszka i sobie sprobowalam :baffled: Dziwne uczucie i idiotycznie to wyglada...:baffled: Bynajmniej nie chodzi mi o gruszke ale o cyca...:baffled:

Przyszedl tez ten kombinezon w misie co sie zastanawialam czy nie bedzie zbyt babski, ale jest sliczny i w doskonalym stanie :-)

Jak sie okaze ze jednak bede karmic to pewnie i tak namowie meza zeby mi kupil elektryczny... A ten mam tak na wszelki wypadek a jak sie nie przyda to komus dam. Tanszego nie widzialam - nawet wsrod uzywanych :-D

Do góry