reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

lakierem są pokryte i też słyszałam, ze schodzi...

wg mnie cena nie jest ani zawyżona ani jakas extra promocyjna.. taka zwyczajna jak na drewex.. no i fakt, że jest to jako komplet... komplety zawsze są o kilka zł tańsze.. tak żeby przyciągnąć klienta... nie wiem jak z tym łóżeczkiem bo podobno lakier schodzi, a ludzie zachwalają że najlepsiejsze łóżeczka to są.. ja bym się mimo wszystko nie zastanawiała

reklama
Apropos termometrów, to od 25 w lidlu będą w promocji termometry do ucha, o taki Lidl Online
za 50 zł. Może komuś się przyda to info. Ja wstępnie zamierzam kupić. Ale jak będzie, to się okaże jeszcze.

no właśnie my też wybralismy roan marita, wydaję się być najlepszy, a tak naprawdę okaże się jak już bedziemy uzytkować. Też jestem zdania że nasze dzieci i my razem z nimi bedziemy musieli przetrwac zimę, a to na pewno dla mnie oznacza duże koło nie skręcające (bo te blokady to też nic nie warte) no i gondolka w miare duża

ELi - hehehehehehe hehehehehe ja serio nie wytrzymam!!!! Poczekaj do końcówki sierpnia!!! Bo będzie się działo oj będzie jak tak dalej pójdzie! Hehehhehehehee. Małe sprostowanie - zatwardzeń nie mam, hehehehehe Ale się uśmiałam!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny,
co myślicie o tych koszulkach?
KOSZULKI NIEMOWLĘCE ROZMIAR 56 PROMOCJA! (637193832) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULKA-kaftanik 56 RĘKAWKI- ŁAPKI # JAKOŚĆ I (628167095) - Aukcje internetowe Allegro
Czy mogę je kupić jako wyprawkę do szpitala zamiast tych klasycznych wiązanych kaftaników? Nadają się? Miłego dzionka dla Wszystkich:-)
są super sama kupiłam kilka takich , jak moge ci cos doradzić to nie kupuj tych wiązanych , bo napewno nie będziesz ich uzywać, są niewygodne do ubierania i dla malucha pewnie też. Miałam kilka takich właśnie pięknych batystowych i potem uzywała ich moja córka dla lalek

Moim zdaniem mogą być niewygodne dla malucha. Ja planuje swojemu nakładać pajace lub zestawy body + śpiochy... wtedy dziecko ma luzik, nic mu się pod pleckami nie zwija. Jakoś źle mi się te półśpiochy kojarzą i sama mojemu synusiowi takich nie kupię. Ale to oczywiście kwestia gustu. Może znajdzie się jakaś mamusia która korzystała i jest zadowolona?

A ja juz zdecydowałam się na komplet łóżeczko z materacem i pościelą, i sama na 99% pojadę sobie je kupie do Częstochowy, tylko jeszcze nie wiem czy za 1-2tygodnie, czy dopiero pod koniec czerwca... Ale już jest wybrane: i bedzie to rodzaj poscieli "miodzio różowe"

14elem Zestaw RadekII +Materac Kokos Gryka+Posciel (628024133) - Aukcje internetowe Allegro

zuzia cena nie jest wysoka, te łóżeczka za troche chodzą, ja tez na poczatku chciałam takie łóżeczko, ale z mężem stwierdzilismy, że kupimy najzwyklejsze z łuczkiem bo jakoś fajnie ale prosto sie prezentuje....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
henrietta5 dzięki za odpowiedź w sprawie koszulek. Szaleję na allegro:-)
Nie wiem jak Wy, ale ja wpadam w pewną pułapkę przy zakupach internetowych - aby ładnie rozłozyć koszty przesyłki na wiele produktów, zaczynam zbierać kilka aukcji danej osoby....I tak zaczęłam od koszulek, a po kilku godzinkach mam już "dobrane" kilka par śpiochów, pajacyków, skarpetek, kurteczkę.......itd. W sumie ok. 150zł.....A przecież chciałam kupić tylko koszulki na dobry początek:):):)

Do góry