reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Syla - ja oglądałam ten wózek na żywo. Bardzo mi sie podobał i właściwie gdyby nie cena to pewnie od razu bym się zdecydowała. Ma wszystko to co moim zdaniem wózek mieć powinien. Ekspedient też zachwalał.
Zdecuduję się jednak chyba na Vulcano.

Kasiunia - co to za wózek? - ładny

reklama
TolaLee dzięki za odp; muszę obejrzec ten wózek na żywo i jak nam się spodoba to pewnie go zakupimy, wydaje się byc solidy i te koła pompowane :-)całkiem spore mnie przekonały

na nas czeka wózek... jeszcze jedna pościel, wkłady i prześcieradła... wanienka... kilka ciuszków, ale to już dosłownie kilka sztuk... tetry i przybory toaletowe...

syla24
my kupujemy Jedo Fyn 4ds
oto foty - taki model i taki kolor kupujemy dla naszej Niuni

8b23603aaa8085bamed.jpg

za 1500 zl : gondola , spacerowka i nosidelko - super jak dla nas :-)
wszystkie kola pompowane w odroznieniu do np modelu Vedi
https://www.babyboom.pl/forum/members/syla24-48944.html

Violusia nosidelko jest zawarte w cenie?
Nie będzie wam przeszkadzać osobo nosidelko, a osobno fotelik samochodowy? - dużo gratów ;)
Ale wózeczek pierwsza klasa.

syla24
my kupujemy Jedo Fyn 4ds

8b23603aaa8085bamed.jpg

O to fajnie :-) a powiedz kiedy go kupujecie i gdzie? Violusia ale te nosidełko to masz na myśli fotelik który można wpiąc do samochodu? Bo ja już się pogubiłam:happy: A powiedz czy te nosidełko też jest firmy Jedo bo wiem , że można wpiąc też z innej firmy....

syla24
my kupujemy Jedo Fyn 4ds

Śliczny wózeczek. Bardzo podobny do tako jumper który chcemy zamówić. My za cały komplet gondola + spacerówka + nosidełko + torba na drobiazgi będziemy płacić niecałe 1200.

TolaLee jak na mój gust nosidełko i fotelik samochodowy to jest to samo tylko nazwa inna. No chyba że się mylę??????;-)

96ec67a4c6355fe0med.jpg

my kupujemy w sklepie Słoń w Łodzi (1500zl z torba)- najwiekszy w jakim bylismy - kiedys byl tam meblowy sklep - 2 pietra - i fachowa obsluga - w takim samym zestawie jak na zalaczonym linku - http://www.bobowozki.com.pl/product...d=605&osCsid=360e7e9e76c36996a1633d479de4403c
odpowiem na kazde pytania - macie powyzej zestaw wszystkich kolorow dostepnych
my wybieramy wersje freeline - otwierana budka tzn siatka z tylu oraz od gory wszystko na fajne ekspresiki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry