reklama
No my też będziemy miec łóżeczku tuż przy łóżku.. Przez najbliższe minimum 2-3 lata będziemy mieć pokój z dzidzią więc może temu tak skrytykowałam ten monitor.. pewnie mówiłabym inaczej gdybym miała mieć pokój osobno niż bejbik i gdybym też się nasłuchała o tej śmierci łóżeczkowej...
Ja takich rzeczy nie słucham ;-) Moja dzidzia będzie zdrowa i wierzę w to z całych sił ;-)
my tez spalismy lozko przy lozku. nie wyobrazam sobie takie male dziecko do innego pokoju polozyc na poczatku. ja uslyszalam taka rzecz raz, poza tym czytalam o tym i wole sie zabezpieczyc, mimo ze tez wierze w zdrowie naszego babla.
Reniferku po pierwszym czlowiek juz wie co chce poprawic
my tez spalismy lozko przy lozku. nie wyobrazam sobie takie male dziecko do innego pokoju polozyc na poczatku. ja uslyszalam taka rzecz raz, poza tym czytalam o tym i wole sie zabezpieczyc, mimo ze tez wierze w zdrowie naszego babla.
Reniferku po pierwszym czlowiek juz wie co chce poprawic
o tak. Zgadzam się z tym w 100 %.
O
onka
Gość
Violus jesli chodzi o wózek to my właśnie z baby merca kupujemy ale typ trafic, a roany mi się nie podobaja w wersji spacerowej.... a ten quinny czy jakos tak wogole odpada bo to 3 kołowiec.
Na to bukowe łóżeczko tez patrzyłam, ale ostatecznie za 399zł kupilismy łóżeczko sosnowe z zestawem materac, pościel 14 elementowa.
P.S. Co do wozka to widze ze masz dylemat - tyle opcji ze hoho :-)
Na to bukowe łóżeczko tez patrzyłam, ale ostatecznie za 399zł kupilismy łóżeczko sosnowe z zestawem materac, pościel 14 elementowa.
P.S. Co do wozka to widze ze masz dylemat - tyle opcji ze hoho :-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja osobiscie polecam ta poduszke do karmienia... Narazie nie wiem jeszcze jak bedzie sie na niej karmic ale jaka wygoda w lozku... Biorac pod uwage ze wogole nie moglam znalesc dla siebie miejsca to teraz poduszka pod nogi i zasypam w 5 min... A i do karmienia podobno dobra bo kregoslup tak nie boli... ale to dopiero napisze w sierpniu jak sprawdze:-) Pozdrawiam wrzesniowki;-)
-inka
Fanka BB :)
Dziś nie zdążyłam do Lidla podjechać ale jutro już chyba mi się uda.
Chciałam robić zakupy z M ale chyba skończy się na tym że wszystko sama wybiorę, kupię i przywiozę. Normalnie mój M jak ma iść na zakupy to go trzęsie, a jak widzę jego minę w sklepie to mi się odechciewa... Normalnie jakby nie czuł tego że to jego dziecko w brzuszku rośnie :-wściekła/y:
Chciałam robić zakupy z M ale chyba skończy się na tym że wszystko sama wybiorę, kupię i przywiozę. Normalnie mój M jak ma iść na zakupy to go trzęsie, a jak widzę jego minę w sklepie to mi się odechciewa... Normalnie jakby nie czuł tego że to jego dziecko w brzuszku rośnie :-wściekła/y:
eli88
-inka my się o Lidla dzisiaj pokłóciliśmy chyba 5 razy.. ja sie uparłam, że musze mieć ten kocyk, a Misiek mi taki numer odwalił.. ja wiem że był zmęczony po nocce i w ogole.. była 13 a on nie spał od wczoraj.. ale Lidl był w drodze na przystanek! No może troszke trzeba było zboczyc, ale nie rozumiem co dla niego za różnica czy będzie spał 6h czy 6h i 15 min... i tak wstal ponad godzine przed czasem i pełen sił.. a ja oczywiście swoje musiałam odpłakac.. ja ostatnio wiecznie beczę
-inka
Violusia i mnie się najbardziej podoba BABY MERC i taki raczej będę sama kupowała ze względu na drogi w mojej miejscowości ;-), a do tej pory miałam zamiar odkupić od koleżanki wózek "MINI STAR HAUCK" ale właśnie przez kółka odpuszczam sobie. A raczej dla własnej wygody rezygnuję ;-).
Co do tych roan'ów to mi trochę ta ich spacerówka tam nie pasuje ...
Co do tych roan'ów to mi trochę ta ich spacerówka tam nie pasuje ...
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
witajcie dziewczyny .... ja dopiero hmmm nawet nie raczkuję na forum
i takie pytanie .... czy słyszałyście jakieś opinie na temat wózków bebetto z lini vulcano (na pompowanych kołach) bo na taki jestem zdecydowana jak na razie
na łóżeczko to nie wiem kiedy się zdecysuję mamy małą sypialnie i w niej duże łóżko i aby weszło łóżeczko to muszę je uciąż z 120 cm na 80 ... i przeszyć materacyk ..... nie wiem czy to będzie rozsądne ale to narazie jedyny pomysł jaki mi do glowy przychodzi .... wymiana naszego łóżka niestety nie wchodzi w grę
i takie pytanie .... czy słyszałyście jakieś opinie na temat wózków bebetto z lini vulcano (na pompowanych kołach) bo na taki jestem zdecydowana jak na razie
na łóżeczko to nie wiem kiedy się zdecysuję mamy małą sypialnie i w niej duże łóżko i aby weszło łóżeczko to muszę je uciąż z 120 cm na 80 ... i przeszyć materacyk ..... nie wiem czy to będzie rozsądne ale to narazie jedyny pomysł jaki mi do glowy przychodzi .... wymiana naszego łóżka niestety nie wchodzi w grę
reklama
eli88
soszka całkiem nie głupi pomysł z ucinaniem łóżeczka.. pewnie bym też tak zrobiła... ale kuzyn miał podobny problem z tym że oni mieli osobny pokoik dla dzidzi więc "problem" był tylko na pierwsze miesiace.. a rozwiązali go tak, że kupili duży koszyk wilkinowy i dzidzia spała w tym koszyczku do 3 msc a później już u siebie w pokoiku.. ale koszyczek zostawili i mała się w nim mieściła aż do 5 msc i koszyczek robił za kojec na tarasie i za łóżeczko kiedy mała w nocy płakała i przenosili ją do siebie... od początku byli przeciwni co do spania z dzieckiem a łóżko mieli takie że 10 by pomiescili
Podziel się: