reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

więc jej mówię, że tu w Szwecji są też sklepy i że nie musi sobie tym głowy zawracać, ale ona jak zwykle wie lepiej :-D Z drugiej strony to jest fajne, że tak o mnie dbają...

No pewnie ze dobrze:-)To pierwszy wnuk/a??? Moja siostra rodzila teraz w styczniu, wiec juz mi zapowiedziala ze paczka z ubraniami ciazowymi czeka na mnie w Polsce:-D:-) ajcc jak dobrze miec siostre:tak:

Ja jej dalam ciuszki po swoim synku i teraz jak bumerang wroca do mnie szybciutko :-D:-D:-D

reklama
To pierwszy wnuk/a??? Moja siostra rodzila teraz w styczniu, wiec juz mi zapowiedziala ze paczka z ubraniami ciazowymi czeka na mnie w Polsce:-D:-) ajcc jak dobrze miec siostre:tak:

Ja jej dalam ciuszki po swoim synku i teraz jak bumerang wroca do mnie szybciutko :-D:-D:-D
Tak - to pierwsze wnuczątko w obu rodzinach... Niestety nie uda mi się odziedziczyć ubranek po pociechach rodzeństwa :-( Ale Ci po mnie będą już mieli łatwiej, hehe. Fajnie Ci, że w ogóle masz siostrę - mnie rodzice uraczyli 2 młodszymi braciszkami :-D Jak byłam mała - zawsze płakałam, że chcę mieć STARSZĄ siostrę - tłumaczyli, że się nie da, ale ja i tak miałam focha do czasu kiedy zrozumiałam dlaczego to nie było możliwe :-D:-D:-D

Ja wczoraj byłam w sklepie pooglądać wózki.... i powiem wam że x-lander xa na którego stawiałam niezbyt przypadł mi do gustu... jakiś taki tępy jest. Za to odkryłam inny BREVI OVO.... drogi ale lekki, duże koła, przednie skrętne.... prowadzi się jak marzenie... a i gondolka trochę większa niż te dostępne na rynku więc nie będzie obaw że jak dzidzia urodzi się troszkę większa to będę musiała drugi wózek kupować bo w tym nie pojeździ

ORYGINALNY WOZEK BREVI OVO TRIO kolor ROSSO !!! (559913757) - Aukcje internetowe Allegro
A ja proponowałabym Ci wózek na pompowanych kołach - bo może i w sklepie się fajnie jeździ ale na chodniku już nie jest tak fajnie. A zwłaszcza zimą jak zakopujesz się w śniegu. Wiem bo na takich kołach mam spacerówkę dla małego i nie za bardzo jestem zadowolona. Przemyśl to jeszcze - masz czas

Jestem w o tyle gorszej/lepszej sytuacji, że większość rzeczy dla maleństwa dostanę od siostry po jej córeczce. Więc nie będzie trzeba wydawać pieniędzy na wózek, ubranka, maty, leżaczki itp, ale z drugiej strony chętnie bym wszystko kupiła takie jak mi się podoba.
Dla siebie chętnie bym kupiła jakieś ubranka ciążowe, ale jeszcze na to za wcześnie, brzuszka jeszcze nie widać. Co prawda kupiłam już sobie ciążowy fartuch do pracy :-D, ale jeszcze nie ma sensu go zakładać :-(

A ja proponowałabym Ci wózek na pompowanych kołach - bo może i w sklepie się fajnie jeździ ale na chodniku już nie jest tak fajnie. A zwłaszcza zimą jak zakopujesz się w śniegu. Wiem bo na takich kołach mam spacerówkę dla małego i nie za bardzo jestem zadowolona. Przemyśl to jeszcze - masz czas

negri a jaki Ty masz wózek? jaki polecasz? wiem że x-lander ma pompowane koła.... a brevi nie mogę się nigdzie doczytać na necie

Alex91 wlasnie pisalam juz jak zczelysmy o wozkach rozmawiac, ze bardzo mi sie podobaja wozki implasta, bo maja dosc duza gondole i sa kolorowe, opinie jednak maja rozne, wiekszosc ze jednak ciezki jest, tyle ze ja nie musze go po schodach taszczyc i chyba sie zdecyduje, podoba mi sie kolorystyka 2009 zieolo szary dla chlopca albo szary z rozowymi kwadracikami dla dziwczynki, no i cene tez ma w granicach rozsadku jak dla mnie, bo chcialabym wydac na ten cel ok 2000 i jestem chyba za opcja 3 w 1. Jest jeszcze troche czasu, ale jak narazie zedecydowana jestem wlasnie na implast:tak:.Jest tjeszcze firma mikado ona ma jak dla mnei iczym nie rozni sie od implasta a sa troche tansze, moja kuzynka kupila rodziw marcu wiec bede wiedizla jak sie sprawuja w praktyce, dam znac;-)

reklama
Alex - też zwróciłam uwagę na ten wózek. Przeglądałam wczoraj allegro i był jednym z tych nad którym dłużej się zastanowiłam :-)
Mamy jeszcze trochę czasu :-)

Zofcia będę czekać na opinię. Chyba zdecyduję się właśnie na 3w1 w jakiejś przystępnej cenie. Zobaczymy.
A może zjawi się jakiś letni święty Mikołaj i coś zasponsoruje :rofl2:

Do góry