reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

TolaLee święta racja dziewczyno;-) weźcie tak sobie leżcie skulone cały dzień... a co dopiero 9 msc... ja wiem, ze to jest naturalna pozycja maluszka, ale trzeba się przyzwyczajać do normalnego świata... Ja to bym się bała... nie wiadomo jak w tym chwycić takiego malucha, a co jak się wyślizgnie :baffled:

reklama
wiecie co.. jak już ktoś wymyślił ten "wypas" to niech od razu tam jacuzi zrobi.. wkładasz dziecko.. czekasz 5 minut a bombelki myją go same.. wyciągasz suszysz i gotowe :-D

ja jak to zobaczyłam, to też oniemiałam, dlatego wam pokazuję, u mnie sprawdziło się najlepiej leżakowanie:) czyli najprostszy leżaczek do kapieli z możliwych, za durne pieniądze, można go wyprać, dziecko bezpieczne i mamie wygodnie, a starsze ma frajdę jak leży na brzuszku! kosztuje o 10-15zł
a takie wiaderko, chyba z 50 samo wiaderko a ta śmieszna podstawka chyba 100zł
może już niedługo będzie do tego suszarka? trzeba tylko pamietać, aby po kąpieli nie wyżymać:):)

Leżaczek do kąpieli

Załączniki

• leżaczek do kąpieli.gif
    leżaczek do kąpieli.gif
    88,3 KB · Wyświetleń: 30
no właśnie dziewczyny, pamiętajcie aby po kąpieli w wiaderku dzieciątka nie wyżymać bo fason się traci :-D
szyszunka no ja właśnie chcę taki zwykły materiałowy leżaczek, ale nie jestem pewna.. nie zjeżdża dzidzia z tego?

Ja też już mam wybrany wózek emmaljunga smart duo combi, co do łóżeczka to najbardziej mi odpowiada turystyczne graco delux( chyba jakoś tak)

Co do rożków to przy moich starszych pociechach w ogóle mi się nie przydały- wolałam dzidzie w kocyku na ręce brać albo nawet bez, więc rożek jeśli o mnie chodzi to odpada

reklama
Ninonka supcio!!!! Jaki wybór, jak fajnie sie ogląda! Najbardziej podobaja mi sie bociany :-), ja na razie nie wiem jaki kolor oscieli kupie bo nie wiem na jaki kolor pomaluję pokoik, myslałam o odcieniu lila bo rózowego wyjątkowo nie lubię a dla dziewczynek akurat wszystko w rózowych odcieniach, ubranka, zabawki, akcesoria - przesadzają z tym różem :happy2:

Do góry