reklama
rezeda
Fanka BB :)
A mi łatwiej było wybrać samochód niż wózek dla dziecka
O
onka
Gość
Żebyś wiedziała rezeda ja mam starszny problem ze zdecydowaniem się na jakiś model, narazie rozważam opcje między x-landerem a poprostu zwykłym polskim wózkiem mercem. I dalej nie wiem co będzie lepsze. A ostatnio to nawet bartatina mi nawet przypasowała ale jako sam głęboki, bo spacerówka już odpada.
I łatwiej było nam wybrać samochód rok temu niż teraz jak pomyśle, o wyborze wózka.
I łatwiej było nam wybrać samochód rok temu niż teraz jak pomyśle, o wyborze wózka.
Tak czytając obecne posty pomyślałam, ze może by warto zrobić odrębny wątek, w którym mozna by wypisać nieudane zakupy dla dzidziusia-dla "przestrogi" innych mam, zwłaszcza tych pierwszych
co się wcale a wcale nie przydało, było beznadziejne albo się nie sprawdza.
To dokładnie tak jest z tym naciąganiem na pierdoły, te pierdółki dla nas tak tak w sklepie niezbędne, wiec moze stwórzmy taką listę! Może unikniemy zakupowych błedów.
co się wcale a wcale nie przydało, było beznadziejne albo się nie sprawdza.
To dokładnie tak jest z tym naciąganiem na pierdoły, te pierdółki dla nas tak tak w sklepie niezbędne, wiec moze stwórzmy taką listę! Może unikniemy zakupowych błedów.
Jak dla mnie rzecz pierwsza, która mi się przypomniała, to za dużo niepotrzebnych kosmetyków, kremów, maści.....
Córcia w szpitalu dostała rumienia, wiec miałam nakaz co do kąpieli używać Oilatum. Nie przydały sie wiec wszelakie emulsje, kremy zelowe itp.
Córcia w szpitalu dostała rumienia, wiec miałam nakaz co do kąpieli używać Oilatum. Nie przydały sie wiec wszelakie emulsje, kremy zelowe itp.
O
onka
Gość
Bardzo dobry wątek.... a że ja jestem mamą początkującą, chętnie się dowiem od doświadczonych już mam co może okazać się zbędne w naszej wyprawce dla maluszka....
O
onka
Gość
a termometr do kąpieli kupiłam miesiąc temu, hmmmm
reklama
O
onka
Gość
hehehe dokładnie raz zawsze go można wkorzystać hehehe, no tak 7 złoty to nie majątek.
zastanawiam się tylko nad laktatorem czy jest on potrzebny czy też nie, bo to już nie jest wcale mały wydatek.... hmmmmm proszę o pomoc.
zastanawiam się tylko nad laktatorem czy jest on potrzebny czy też nie, bo to już nie jest wcale mały wydatek.... hmmmmm proszę o pomoc.
Podziel się: