reklama
rezeda
Fanka BB :)
Ja również nie planuję zakupu chodzika.
Doda super wózeczek! Bardzo mi się podoba. jak patrzę na wasze zakupy wózkowe, to zazdrość ściska mi żołądek. Też bym chciała Ali coś kupić, a ona wszystko ma po Oli. Kupię jej matę muzyczną, bardzo ale to bardzo mi się podoba.
enka75
mamuśka :)
co powiecie na temat fotelika Cybex pallas ? Cybex Pallas 2010 (9-36kg) Grenadine
zamiast pasów ma poduszkę...
niestety to nowośc w PL więc nei ma opinii w necie ale może 'Światowe mamy" cos na ten temat wiedzą
zamiast pasów ma poduszkę...
niestety to nowośc w PL więc nei ma opinii w necie ale może 'Światowe mamy" cos na ten temat wiedzą
Chodziki sa zle ! !!
Dla mnie chodziki to wynalazki zrobione dla rodzicow ktorzy nie maja czasu dla swoich dzieci,to fik do chodzika i z glowy niech sobie lazi sam.. Sorry jesli kogos urazilam,ale tak mysle.
Popieram w 100% !!! Moja bratowa sadza już małego do chodzika od miesiąca a powiem że jest w wieku naszych dzieciaczków tzn 28 bedzie mieć 6 m-cy dopiero. Dziecko do teraz nie umi się obracać nawet na boczek, a już jeździ w chodziku. Dla mnie to jest nieodpowiedzialne. No ale każda mama zrobi jak uważa :-)
Miłego Dnia dla Mam i Dzieciaczków :-)
reklama
doriska_26
Fanka BB :)
a my kupiliśmy w końcu spacerówke, wybraliśmy espiro magic 4 i jest rewelacyjy. szczerze mówąc design mi sie nie podoba tylko waga mnie przekonała 7 kg (4 piętro bez windy) ale teraz po pierwszym spacerze jestem zachwycona, leciutko sie prowadzi, super zwrotność, szerokie siedzisko jak któraś z was sie zastanawia to polecam nie jest najtańszy ale warto
Podziel się: