reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Co do krzesełek to będę polował na to:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA + STOLIK KLUPŚ AGA I TEAK (947473557) - Aukcje internetowe Allegro

Nie dlatego że niedrogie tylko dlatego że drewniane. Któraś z Was używała?

Mam jeszcze dwa pytania. Czy taką spacerówkę ktoś widział? Nadaje się?
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (951904576) - Aukcje internetowe Allegro

A druga rzecz, fotelik:
FOTELIK CHICCO KEY 1 X PLUS 9-18 KG 4 KOLORY (952229029) - Aukcje internetowe Allegro

Warty uwagi?
Proszę o opinie.

Mam jeszcze dwa pytania. Czy taką spacerówkę ktoś widział? Nadaje się?
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (951904576) - Aukcje internetowe Allegro
ja jak kupowalam swoja spacerowke to zastanawialam sie tez nad tym coneco, nie kupilam go w sumie bo ta spacerwka ktora ja wybralam jest szersza troszke i dzidzia ma wiecej luzu ale ten coneco rowniez byl bardzo zachwalany i sprawdzony nie jest az taki ciezki i jak go testowalam w sklepie to fajnie sie prowadził no i ma naprawde pojemny kosz na zakupy

a jesli chodzi o to krzeselko drewniane to ja bym sie na takie niedecydowala, nie ma pasow bezpieczenstwa jedynie pas krokowy a to juz raczej dla starszego dziecka a nie dla naszych maluszkow, nie ma regulacji oparcia(no moze to nie jest az tak potrzebne przy karmieniu), ani regulacji wysokosci siedziska. moim zdaniem nie nadaje sie dla takich małych bobasow predzej dla 2latkow

przyłączam się do wypowiedzi monii. Jakbym miała wybór wzięłabym fotelik regulowany. Widziałam ten co Ojczulek pokazał ale korzystam z podobnego do fotelika myhy. Super sprawa. Mała teraz sobie w nim siedzi. Reguluje wysokość,5 punktowe pasy. Wierzcie mi jak dziecko dorośnie do siedzenia przy stoliku to zdążycie kupić ekstra stolik i ekstra krzesełko. Na 100%. Wydaje mi się, że są poprostu bardziej praktyczne.

Ostatnia edycja:
kupilismy dwa tygodnie temu parasolke Maclaren XT i powiem Wam ze jest rewelacyjna! lekka, oparcie sklada sie prawie na płasko, łątwo sie składa i prowadzi sie z dużą lekkoscią
dla ozywienia kolorystyki dokupilismy czerwoną podkladke na siedzisko, polecam jesli ktos ma dylemat jaką parasolke kupic :)

reklama
Do góry