reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja mam właśnie tą spacerówkę, jest naprawdę fajna, lekka, zwinna, dla mnie fajna naprawdę.

ja w tym tygodniu kupuje jakas i chyba wlasnie na ten sie zdecyduje, jeszcze pojade do kilku sklepow obejrzec ale narazie jestem za baby design. przekonalam sie ze na allegro te spacerowki wygladaja zupelnie inaczej niz na zywo w szczegolnosci wlasnie kola np podobal mi sie tez ten wozek http://www.allegro.pl/item951885768_spacerowka_coneco_traper_piekny_kon_gratis.html ale na zywo nie wyglada zbyt fajnie tyl kosz jest za dlugi wystaje do samych kol co troche przeszkadza przy chodzeniu. a wogole przezylam szok bo jak tak ogladalam spacerowki to byla tam XLandera jaka ona jest ciezka strasznie sie jezdzilo nawet po sklepie wiec jak cos to odradzam Xlander.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz muszę kupić spacerówkę...trochę wcześniej niż myślałam bo po raz drugi wypadło mi koło w wózku:wściekła/y:nic przyjemnego wierzcie mi:dry: szczególnie w trójkołowcu brak jednego koła może być problemem:baffled: a byłam dość daleko od domu...ehhh a w ogóle mam dzisiaj jakiegoś pecha strasznego:dry:no nic decyduje się na ten baby design espiro

chwyt z koniem niezły. Ja póki co wole korzystać z wózka głębokiego. Więcej w nim miejsca. Dzisiaj zmuszona była wsiąść do lekarza spacerówkę. Musiałam wózek wnosić po schodach do przychodni. Ona jednak lżejsza od głębokiego. I muszę się Wam przyznać, że Alicja ledwo zmieściła się z kombinezonem i śpiworem. Dosłownie na styk. A w głębokim to ma jeszcze luz.

Fredka a to dziwne, zazwyczaj dziecko nie miesci sie w gondoli i wtedy daje sie je do glebokiego a u Ciebie odwrotnie haha;-) a jaki Ty masz wozek gleboki-musi byc super;-)

stary grat ale jary. Może robić za spacerówkę ale dla mnie jest za cięzki. To taki przedpotopowy wózek. Pompowane koła, przekładana rączka, uniwersalny, na paskach. Kupiony za kilka zł. Jak urodziła się Ola nie miliśmy kasy, no więc co było to się brało.

Załączniki

• 100_9977..jpg
    100_9977..jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 59
Fredka starsza core jeszcze wozisz w wozeczku?
Ten stary wozejk to rzeczywscie wydaje sie byc szeroki;-)

W Belgii maja super rozwiazanie dla starszaka, do wozka prezyczepia sie taka deske na kolkach, tam staje olivier i jedzie, ja nie czuje ze pcham dwoch synkwo, wozek jest dla jeden osoby a i starszak ma fajnie bo nie musi isc, jak znajde chwilke zrobie zdjeice no rewelka!!!!!!

Oli starszą wożę sporadycznie. Do celowo wózek ma służyć do wożenia maluszków. W tej chwili wzięłam sobie dodatkowo pod opiekę drugiego maluszka w wieku naszych szkrabów. Planuję iść na urlop wychowawczy a pieniądze trzeba mieć. Stąd pomysł na bliźniak. Ola chodzi do przedszkola, przez cały dzień siedzę tylko z Alą, która jest spokojna. Dobre zorganizowanie czasu i czas leci.

oli ja tez w Anglii widzialam cos takiego przyczepianego,ale zeby bylo lepiej to ja w swoim wozku juz mam tak fabrycznie zrobione,ze jak zrobie na siedzaca spacerowke to Nati z tylu moze sobie stac. Teraz mamy na lezaco jeszcze,wiec jeszcze nie dosiega hehe Swietny pomysl mieli :)

reklama
Do góry