reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Monia - Ja mam Tako sportster i uważam, że jest genialny :) Duże kółka, dzidzia ma sporo miejsca, wieeelki kosz na zakupy, torba na rączce, regulowane amortyzatory...ehh mogłabym wymieniać w nieskończoność :) A na Allegro można go kupić naprawdę w przyzwoitej cenie =D

to super wlasnie czytalam opinie i ma duzo pozytywnych wiec juz jestem nastawiona na ten wozeczek :) i po prostu musze go miec hehe
Ojczulek ja pytalam sprzedawce o wage to mowil ze 12,5 kg wydaje mi sie troche ciezki jak na spacerowke ale iem ze niektore spacerowki waza po 15 kg a z tego co czytalam w opiniach to wydaje sie lzejszy i wygodnie sie nim porusza. są spacerowki ktore waza po 6kg a nawet 4kg!! ale jak je ogladalam to wole podzwigac wiecej bo sa male ciasne i wogole bez uzytku

Ostatnia edycja:
reklama
Misia, mam starszy model Coneco i jestem z niego bardzo zadowolona. Minusy, pękło nam okienko, ze względu na ciasne szycie i po 3 latach użytkowania odkręciła się jedna śrubka. Jestem z niego bardzo zadowolona. Ala korzysta z niego jako 2 dziecko. I jest ok. tapicerka nie wyblakła, kółka jeszcze sprawne. Folia przy daszku popękała ze starości. Był używany dość mocno. Oczywiście po trawie i dołach prowadzi się nieco trudniej ale jest ok. Nasz ma marny kosz a tu widzę, że jest duży. Mieliśmy go nawet nad morzem, na plaży.

Misia wstawiam fotkę. Uważam, że Twój jest bardziej wypasiony:-):-):-). A co do fotelików mamy podobny jak zakupiony powyżej. Świetnie się sprawuje!

Załączniki

• 100_9822..jpg
    100_9822..jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
A ciężki jest bardzo? Bo ja z tym problemu nie mam, ale moja Aga żeby nie musiała tachać grzmota po schodach.

to super wlasnie czytalam opinie i ma duzo pozytywnych wiec juz jestem nastawiona na ten wozeczek :) i po prostu musze go miec hehe
Ojczulek ja pytalam sprzedawce o wage to mowil ze 12,5 kg wydaje mi sie troche ciezki jak na spacerowke ale iem ze niektore spacerowki waza po 15 kg a z tego co czytalam w opiniach to wydaje sie lzejszy i wygodnie sie nim porusza.

kurcze fajny ten TAKO ale nie ma skrętnych kółek :crazy::no:.

Ojczulek - Ja nie jestem jakaś strongwomen, ale Tomka w wózku po schodach zniosę :happy2: Sam wózek fajnie się składa i wcale nie jest ciężki, więc żonka powinna sobie poradzić :blink:

Monia - masz rację, to nie jest zwykła parasolka i to jest największa zaleta tego wózka
:tak: Dzidzia ma duuużo miejsca do siedzenia i leżenia, bo oparcie ma czterostopniową regulacje. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, tylko nie polecam kół pompowanych, bo są ciężkie :-D:baffled:

Misia - brak skrętnych kółek wcale nie jest straszny :blink: Tako jest krótki i bardzo łatwo się nim manewruje :tak: W dodatku możliwość regulowania amortyzacji sprawia, że naprawdę fajnie się prowadzi
:rolleyes2:

reklama
Do góry