post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Nivea produkty są bardzo fajne za wyjątkiem tego feralnego kremu na słońce (ja użyłam go tylko raz, no bo trzeba mocno wcierać a jak to zrobić takiemu maleństwu)
Oillatum jest suuuper
OILATUM EMULSJA DO KĄPIELI 500 ML - Cena: 48.96 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
mydełko też
OILATUM MYDŁO 100 G - Cena: 17.85 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
dla atopowej skóry super podobno jest Iwostin bo nie zawiera mydełka
(ale to będziecie wiedziec jak maluszek się urodzi bo jak skóra zdrowa i wodę macie też oki to czasem nie warto tyle płacić)
ale wiem że dla maluszków z problemami skórnymi jest świetne
IWOSTIN SENSITIA MYDŁO TOALETOWE 100 G - Cena: 14.55 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
ale równie dobre a połowe tańsze jest
OILLAN EMULSJA NATŁUSZCZAJĄCA DO KĄPIELI 500 ML + AA THERAPY JA I MAMA MYDŁO DLA DZIECI I NIEMOWLĄT 100G GRATIS !!! - Promocyjna cena: Tylko 29.98 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
polecam
a jak ktoś ma kaskę bo Balneum jest też świetne i ja uwielbiam zapach
Jeśli chodzi o oliwkę to i bambino i nivea (to ta sama firma) jest bardzo fajne
ja osobiscie nie przepadam za zapachem bambino...
Bardzo fajna jest oliwka "skarb matki"
SKARB MATKI - OLIWKA DLA NIEMOWLĄT I DZIECI 150 ML - Cena: 5.85 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
Oillatum jest suuuper
OILATUM EMULSJA DO KĄPIELI 500 ML - Cena: 48.96 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
mydełko też
OILATUM MYDŁO 100 G - Cena: 17.85 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
dla atopowej skóry super podobno jest Iwostin bo nie zawiera mydełka
(ale to będziecie wiedziec jak maluszek się urodzi bo jak skóra zdrowa i wodę macie też oki to czasem nie warto tyle płacić)
ale wiem że dla maluszków z problemami skórnymi jest świetne
IWOSTIN SENSITIA MYDŁO TOALETOWE 100 G - Cena: 14.55 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
ale równie dobre a połowe tańsze jest
OILLAN EMULSJA NATŁUSZCZAJĄCA DO KĄPIELI 500 ML + AA THERAPY JA I MAMA MYDŁO DLA DZIECI I NIEMOWLĄT 100G GRATIS !!! - Promocyjna cena: Tylko 29.98 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
polecam
a jak ktoś ma kaskę bo Balneum jest też świetne i ja uwielbiam zapach
Jeśli chodzi o oliwkę to i bambino i nivea (to ta sama firma) jest bardzo fajne
ja osobiscie nie przepadam za zapachem bambino...
Bardzo fajna jest oliwka "skarb matki"
SKARB MATKI - OLIWKA DLA NIEMOWLĄT I DZIECI 150 ML - Cena: 5.85 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl