co do pryewijaków slyszalam dokladnie to samo co post ptaszyna - dobre są na pół roku a później dzizeciątko ruchliwe się robi i ciężko jest bardzo , poza tym wydaje mi się on niewygodnym rozwiązaniem także gdy bobas malusi - gdzie położyć zużytą pieluche? gdzie położyć zasypki, kremiki, chusteczki, ciuszki zafajdane(oby ich było jak najmniej)? - tzn wszystko co niezbędne dla pielęgnacji pupci?
w sumie można rzucać na podłogę w ostateczności...
ja na szczęscie mam biurko szkolne i z niego uczyniłam szafkę przewijakową - choć na początku kupiłam taki przewijak dmuchany w ikei i planowałam przewijać na podłodze - dużo miejsca, dzidzi nie spadnie, wszystko co potrzebne mogę mieć obok siebie...
jakie łóżeczka kupujecie? 120/60? czy te wieksze? mnie w sklepie ostatnio olśniło, że one jakieś takie mega wąskie są...wydawało mi się tylko? o ile bobas się zmiści to takie roczne dwuroczne nie bedzie miało problemów?
w sumie można rzucać na podłogę w ostateczności...
ja na szczęscie mam biurko szkolne i z niego uczyniłam szafkę przewijakową - choć na początku kupiłam taki przewijak dmuchany w ikei i planowałam przewijać na podłodze - dużo miejsca, dzidzi nie spadnie, wszystko co potrzebne mogę mieć obok siebie...
jakie łóżeczka kupujecie? 120/60? czy te wieksze? mnie w sklepie ostatnio olśniło, że one jakieś takie mega wąskie są...wydawało mi się tylko? o ile bobas się zmiści to takie roczne dwuroczne nie bedzie miało problemów?