jesli o mnie chodzi to specjalny regał z przewijakiem odpada...brak miejsca... ale właśnie rozmawiałam z kuzynką na temat przewijaka na łóżeczko i napisała mi że warto że super się na tym przebiera i przewija dzidzię i że zupełnie nie przeszkadza w wyjmowaniu dzidzi z łóżeczka...ogolnie mi to gorąco polecała wiec chyba zakupię
reklama
Ja mam po córach wanienkę z przewijakiem na stelażu,teraz planuję kupić łóżeczko z przewijakiem w komplecie bo miejsca mało i niezbyt by mi sie to mieściło w pokoju...
Stelaż z wanna będę trzymać w łazience bo bardzo wygodnie się na stelażu kąpie,nie trzeba kombinowac gdzie wannę ustawić-a przewijak na łózeczku jest wygodny i myślę że nie trzeba go demontować co chwilę ,łóżeczka są na tyle długie że dzidzia bedzie miała wygodnie.
Stelaż z wanna będę trzymać w łazience bo bardzo wygodnie się na stelażu kąpie,nie trzeba kombinowac gdzie wannę ustawić-a przewijak na łózeczku jest wygodny i myślę że nie trzeba go demontować co chwilę ,łóżeczka są na tyle długie że dzidzia bedzie miała wygodnie.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Moniczka...my też mamy komodę z nakładką z Ikea i jest suuuuper
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka
tylko nakładka ciut inna jakaś bo ma bok z przodu też
potem nakładkę się sciąga i zostaje sam mebel... moje dziecko ma roczek a nadal się tam mieści i jest wygodnie dla kręgosłupa głównie
natomiast te przewijaki które wklejacie to się nie wypowiem ale słyszałam że jak dziecko zaczyna się wiercić (czyli..5-6 miesiąc średnio) to na takim przewijaku nie zawojujecie już i wtedy zostaje podłoga stół albo łóżko
My chcieliśmy mieć też mebelek na ciuszki więc nam się super sprawdza... na półeczce mieszczą się też pampersy:-):-):-)
a rzeczy niebezpieczne trzymamy na półeczce nad przewijakiem
wkleiłabym zdjęcie ale akurat remont robimy i wszystko jest w salonie
:-)
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka
tylko nakładka ciut inna jakaś bo ma bok z przodu też
potem nakładkę się sciąga i zostaje sam mebel... moje dziecko ma roczek a nadal się tam mieści i jest wygodnie dla kręgosłupa głównie
natomiast te przewijaki które wklejacie to się nie wypowiem ale słyszałam że jak dziecko zaczyna się wiercić (czyli..5-6 miesiąc średnio) to na takim przewijaku nie zawojujecie już i wtedy zostaje podłoga stół albo łóżko
My chcieliśmy mieć też mebelek na ciuszki więc nam się super sprawdza... na półeczce mieszczą się też pampersy:-):-):-)
a rzeczy niebezpieczne trzymamy na półeczce nad przewijakiem
wkleiłabym zdjęcie ale akurat remont robimy i wszystko jest w salonie
:-)
Witam Mamuśki jestem tutaj nowa ale czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam w końcu dołączyć do Was Ja kupiłam sobie taki zestaw WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA = REGAŁ KĄPIELOWY 0045 (652550656) - Aukcje internetowe Allegro tyle że bede miała osobny pokoik dla Synusia ale wiem ze przewijaki na łóżeczko są bardzo praktyczne ponoć bardzo fajne
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
O to się cieszę, że zakup sparwdzony. Ja mam z innej serii- ale też jest duży i świetnie się prezentuje;-) Jak już zamówimy łóżeczko to wkleję fotkę
eli88
duży wentylator pokojowy... myślę, że to zakup jak najbardziej ciążowy.... dziś właśnie sobie taki sprezentowałam... no to jest porażka... dziewczyny u mnie dzień za dniem ulewa, a taki gorąc i duchota, że leje się ze mnie ciurkiem woda... i powiem wam, że jestem w szoku ile za niego zapłaciłam... jadąc na zakupy wzięłam ze sobą TYLKO 200zł... i Misiek mi jeszcze mówił żebym wzieła 300 bo za 200 mogę nie znaleźć... a ja sie uparłam i mówię że jak nie znajdę za 200 to jakoś wytrzymam te upały, bo szkoda mi kasy itd... wchodzę do sklepu.. a tam czekał na mnie mój wymarzony wentylator... o kosztował 74zł!!!!!!!!!!! nie miałam pojęcia, że to cudo jest tak tanie... i to nie była żadna promocja.. nie nie nie... DUŻY, POKOJOWY WENTYLATOR kosztuje właśnie tyle..! oczywiście był też taki za 199zł.. ale to był już ful wypas, z pilotem, z różnymi dziwnymi funkcjami takimi jak ustawianie czasu i mocy wentylacji itp... ale kiedy Pani mi zaprezentowała oba to kompletnie nie widziałam różnicy żeby jeden dmuchał mocniej... dlatego stwierdziłam, że wystarczy mi ten tańszy :-) ale jestem szczęsliwa... i POLECAM!!!
dokładnie ten wentylatorek mam
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=706359
dokładnie ten wentylatorek mam
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=706359
no to co do przewijaka wszystko już jasne eli ja mam taki wentylatorek też tylko ze nizszy, eh u mnie tez straszny zaduch w pokoju a dodatkowo nabyłam nawilżacz powietrza o mniejwiecej taki i bardzo mi sie podoba LAMPA NAWILŻACZ /JONIZATOR POWIETRZA FONTANNA Hit (664069149) - Aukcje internetowe Allegro no i niedrogi a klimat w pokoju jakiś taki lepsiejszy
-inka
Eli taki wentylator to super sprawa :-)
Co do przewijaka, to mój M skwitowa: "Kupić stolnicę do pierogów i będzie to samo a posłuży przynajmniej dłużej"
Co do przewijaka, to mój M skwitowa: "Kupić stolnicę do pierogów i będzie to samo a posłuży przynajmniej dłużej"
reklama
E
Elunia1609
Gość
co do przewijaka, to mój m skwitowa: "kupić stolnicę do pierogów i będzie to samo a posłuży przynajmniej dłużej" :-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d
Podziel się: