reklama
adziorek
Fanka BB :)
kasiunia123
andziorek bardzo fajny wózeczek, też bym chętnie kupiła od znajomej używany ;-)
kasiunia123
Nie, mieszkam w Pl. Chodziło mi to, że kupiłabym chętnie od mojej koleżanki ze sprawdzonej ręki w dobrym stanie i za dobre pieniądze ;-)
Fajny wózeczek, ja też dzisiaj myślę, zeby jednak kupić używany, koleżanki, które miały 2w1 albo 3w1 po roku przesiadały się w zwykłe spacerówki i to wcale nie do kompletu. Czy doświadczone mamy mogą powiedzieć dlaczego?? Czy coś nie tak est z tymi spacerówkami 2w1? Nie zauważyłam żeby też dzieci po roku z nich wyrastały, na allegro też jest takich dużo, w brew pozorom nie są to te z niższej półki tylko te droższe i to jeszcze na gwarancji...
A z zakupów my się dzisiaj skusiliśmy na butelkę avent 260 ml + 1m w promocji za 19,99 dobry nteres zrobiliśmy bo w tesco 30zł, a w auchanie 34
A z zakupów my się dzisiaj skusiliśmy na butelkę avent 260 ml + 1m w promocji za 19,99 dobry nteres zrobiliśmy bo w tesco 30zł, a w auchanie 34
Milady pewnie chodzi o spacerowki tzw. parasolki, my tez zmieniliśmy szybko ze spacerowki z kompletu 3w1 a dlatego ze te tzw. parasolki sa dużo mniejsze i lżejsze tylko ze dla takich maluszkow do roku to się nie nadają bo są mniej stabilne no i właśnie mniejsze/węższe.
reklama