reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Alexia ile ciuszków!! :D kurcze, super masz kuzynke :D a kiedy masz kolejną wizytę u gina zeby dowiedzieć sie płci? trzymam kciuki za dziewczynkę!

reklama
bluelovi ja kupuję ubranka az do 18 msc-y :D więc ta ilosc sie rozklada w czasie :)

Ewe1982 a Ty mieszkasz w UK? ja tak i tutaj w Black Friday zawsze są olbrzymie wyprzedaże :) następna zaczyna sie w Wigilię, warto polowac :D ja zawsze poluje online

Milka ja robię dokładnie tak samo...dzieci maja wypełniona szafę i komody a składziku plastikowe wielkie pojemniki a ubraniami na przyszły sezon...ja z kolei kupuje na garage sale...uwielbiam te wyprzedaże domowe;)ubrania dla dzieci super jakos kupuje po 1$albo taniej wiec zawsze ich zaopatrze od zabawek po ubrania ..wcześniej moj maż mówił ze za duzo kupuje i szafy sa przepełnione ..ale jak potrzeba gdzieś wyjsć albo sezon sie zmienia to wszystko jest i nie trzeba po sklepach ganiać ;)i nic sie nie marnuje ..rzeczy po Patryku wysyłam dla siostry synka a z kolei po martusi nie mam komu oddać wiec do czerwonego krzyża zawożę

Moj dzisiejszy zakup. Wczesniej chyba sie nie wstawilo

Załączniki

• 1449230580973.jpg
    1449230580973.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 55
marzenka no tak, w US macie te fajne uliczne wyprzedaze :) tu są podobne samochodowe, są znane miejscówki i ludzie jeżdżą tam sprzedawac wszystko :) rozkładają straganiki i wyciągają z bagażnikow wszystkie fanty. i masz rację, ja tez wolę mieć wszystko na jakiś czas niz potem miec problem z ubraniem brzdaca :)

Kitki sliczny dresik :)

Swietny :) zapomnialam ci wtefy odpisac ,tak kupilam corce na mikolajki ta lale ;) czeka na szafkach kuchennych na samej gorze zeby gowniara mala nie znalazla tK jak twoja :)

Moja napisala list do mikolaja ze chce lego. Kota robota. Lyzwo-rolki. X boxa. I lalke eqyestria rock bo miala ale tylko chwile bo mama jej zabrala i powiedziala ze to prezent dla klary mial byc☺

reklama
Tak cwaniara napisala. Chyba podjade po inna lalke albo dorzuce te rozpakowana bez okazji. Bo wtedy jej w zlosvi zabralam i powiedzialam ze teraz nie ma prezentu dla klary i nie pojdzie na urodziny. Oczywiscie prezent kupilam a na urodziny idziemy dzis po poludniu. Ale w zlosci ja postraszylam niepotrzebnie

Do góry