reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Aniu - duzo sil i cierpliwosci ci zycze☺. Ja mialam cc juz 7 lat temu wiec szczegoly nie bardzo pamietam. Mnie chyba nic nie pieklo. Bolalo przy kazdym wstawaniu to fakt. A czym kaza myc te rane i kiedy chca zdjac szwy? Bo szwy tez ciagna jak zdejma moze byc ciut lepiej. A jak z dojazdami dasz rade sama autem czy na meza bedziesz czekac i dopiero z nim? Corcia pewnie sie ucieszy ze musia juz w domku

reklama
Ranę każą myc mydlem i osuszac dzisiaj sie dowiem kiedy szwy wyciągają.ja ogólnie dobrze sie czuje tylko pierwszy moment to szczypie tak :\ Do maluszków będziemy jeździć na zmianę chyba troche z mężem troche z teściem, bo mąż dopiero raczej weźmie wolne 2tyg jak chłopcy wrócą do domu. Juz nie mogę się doczekać aż utule córkę. Brakowało mi tez jej :)

Mikulinka, ja mam meble łazienkowe z Leroy Merlin i póki co wszystko jest z nimi w porządku :) Każdy ma swój pomysł na łazienkę, ale ja jestem bardzo zadowolona z szafek wiszących, bo nie zbiera się na nich brud od spodu (a nawet jakby, to łatwo wytrzeć) i nie stoją na ziemi, więc wilgoć ma do nich utrudniony dostęp :)
Alunia zdolniacha z Ciebie :)
Dziewczyny, nie wiem jak dajecie sobie radę z tymi remontami, ale podziwiam Was :)

Jeej dziewczyny dziękuję bardzo :-) w sumie nawet o tym nie pomyślałam...
Mój M. To stwierdził tylko: "no ładne" :-D
Tak naprawdę to najdroższe w całym przedsięwzięciu są ramki. Ja załapałam w Ikei po 18 zł takie duże.

Alunia przepięknie jak Ci to tak szybko poszlo tp nie chcialabys zrobic wlasniee na zarobek? pytam bo bylabym chętna, piszę poważnie..
Sweetka chętnie zrobię Ci takie, jak tylko wyjdę ze szpitala :-) powiesz jakie kolorki, format itd...

Jeej dziewczyny dziękuję bardzo :-) w sumie nawet o tym nie pomyślałam...
Mój M. To stwierdził tylko: "no ładne" :-D
Tak naprawdę to najdroższe w całym przedsięwzięciu są ramki. Ja załapałam w Ikei po 18 zł takie duże.

Sweetka chętnie zrobię Ci takie, jak tylko wyjdę ze szpitala :-) powiesz jakie kolorki, format itd...
O rany jak sie cieszę :-) :):-) :) Nawet nie wiesz :-) :):-) :) to ja czekam na sygnal od Ciebie. Hurra!

Alunia piękne! :-)

A ja odebralam w piątek bryke :-)

Załączniki

• IMG_20160252_100346.jpg
    IMG_20160252_100346.jpg
    162,1 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Ania - tez nic nie doradzę, ale dalej trzymam kciuki :) za Ciebie i chłopców:)

tyśka - fajna bryka, bardzo ładnie się prezentuje. Swoją drogą ja po swoją ciągle sie nie wybrałam. Coś w kościach czuje i po przebiegu "spraw" odbedzie sie to najwcześniej na początku marca :)

Do góry