reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Chciałam kupic w sklepie ale same wielkie rozmiary byly wiec przez stronę w końcu kupił, od razu coss dla starszej córki w promocji upolowalam ;)

I jaki rozmiar wzielas? U nas tez w sklepie były albo s, xs albo juz większe i takie z rękawkiem udało mi się wziąć M w sam raz na teraz i zaraz po porodzie a S te topy tez wzięłam teraz troche ciasne ale na lato powinny być ok o ile biust mi się zmieści :)

Martita śliczne te topy, chyba tez zainwestuje :)

Beata u mnie w szpitalu (Krakow) położna kosztuje 900 zł i chyba jak się za to płaci to potem jest indywidualny dyżur 12h i wizyta domowa ale pewna nie jestem bo przestałam się interesować w momencie jak wyszło cc ;) ale to jest szpital niepubliczny i uchodzi za drogi - w sensie zdzierają na wszystkim ;)

Super zakupy kochane. Wyprawki już się zamykają u nas :-D
Mi brakuje kilku rzeczy ale dodatków, jestem w sumie gotowa, tylko torba nie spakowana ;-)
A to kąciki mojej corci, prawie wszystko uszykowane, prześcieradło podkładu żeby powlec, poduchy do karmienia, kosmetyki, kosz na pranie, lampka itd w sypialni brakuje napisu z imieniem będzie za kilka dni ale już są gwozdziki do powieszenia i brakuje przewijaka, wstawię jeszcze zdjęcie jak już będzie wszystko :-D
Taka radość mam z urządzania kącika <3

Załączniki

• 1455957883607.jpg
    1455957883607.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 91
  • 1455957908221.jpg
    1455957908221.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 1455957916652.jpg
    1455957916652.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 94
reklama