reklama
Prosze pokaz jakie. Wstaw linka np jesli mozeszOtóż to... bluzki juz zamowilam zeby nie karmić toples
Sweetka, gdyby nie to że zazdrościłam dziewczynom to jeszcze bym nie miała wszystkiego ogarniętego ale w Twojej sytuacji nie spieszyłabym się zwłaszcza, że ja nie mam żadnych dolegliwości ani przeciwskazań a i tak bardzo odczułam to stanie przy żelazku.To ja przez to że remont w toku i leżąca to jeszcze nic nie mam poprane. Zamierzam w pon powoli ogarniac torbe do szpitala dla Maluszki. W pon tez pojdzie pierwsze pranie. To w środę dopakuje. A reszta musi poczekAć....
Lusinda890
Fanka BB :)
Antus super że już skończone to prasowanie najgorsze bo tych małych ciuszków nie ubywa z kupki prania
Antus maz i mama mi nie pozwalaja na takie wyczyny. Ze maz remontuje to mama bedzie puszczać pranie a potem prasowac. Tylko jeszcze trzeba miec to gdzie układać. Licze na to ze maz skonczy max na poczatku marca...
Czuje sie troche jak inwalidka w zwiazku z powyzsza sytuacja ale nie naraze malej i jestem zmuszona skorzystać z pomocy..
Czuje sie troche jak inwalidka w zwiazku z powyzsza sytuacja ale nie naraze malej i jestem zmuszona skorzystać z pomocy..
polianna
tyska - super!
Ja z wyprawką dalej w tyle a Wy macie już nawet wyprasowane ubrania :O
Żeby urządzić kącik dla Kalinki mąż musi mi z piętra znieść komodę, przestawić regały w sypialni (ja muszę książki na nich poukładać, a że książek jest kilkaset to trochę to zajmie ) ...
W każdym razie uświadamiam codziennie tego mojego M, że czas leci, zaraz zacznę 35 tydzień , dziewczyny rodziły się w 39tc ale przecież nigdy nic nie wiadomo..
Żeby dokończyć kwestie wyprawki potrzebujemy wydać jeszcze z 2000-2500zł.
Wybraliśmy wózek,przez internet ale po obejrzeniu filmów w sieci i sprawdzeniu parametrów (waga,wymiary) zdecydowaliśmy się na wózek UNICO. Tylko problem z kolorem:
Link do: NOWOŚĆ WÓZEK UNICO + FOTELIK COMMI 155 KOLORÓW
Pozostaje jeszcze laktator, wanienka ze stelażem (chyba komoda kąpielowa z przewijakiem), staniki i koszule do karmienia. To takie najważniejsze.
Zastanawiam sie nad kombinezonem - kupiłyście w ogóle kombinezon? Jeśli tak to jaki?
Ten marzec/kwiecień to taki przejściowy okres i pojęcia nie mam czy kupować jak na zimę czy wiosenny?
Ja z wyprawką dalej w tyle a Wy macie już nawet wyprasowane ubrania :O
Żeby urządzić kącik dla Kalinki mąż musi mi z piętra znieść komodę, przestawić regały w sypialni (ja muszę książki na nich poukładać, a że książek jest kilkaset to trochę to zajmie ) ...
W każdym razie uświadamiam codziennie tego mojego M, że czas leci, zaraz zacznę 35 tydzień , dziewczyny rodziły się w 39tc ale przecież nigdy nic nie wiadomo..
Żeby dokończyć kwestie wyprawki potrzebujemy wydać jeszcze z 2000-2500zł.
Wybraliśmy wózek,przez internet ale po obejrzeniu filmów w sieci i sprawdzeniu parametrów (waga,wymiary) zdecydowaliśmy się na wózek UNICO. Tylko problem z kolorem:
Link do: NOWOŚĆ WÓZEK UNICO + FOTELIK COMMI 155 KOLORÓW
Pozostaje jeszcze laktator, wanienka ze stelażem (chyba komoda kąpielowa z przewijakiem), staniki i koszule do karmienia. To takie najważniejsze.
Zastanawiam sie nad kombinezonem - kupiłyście w ogóle kombinezon? Jeśli tak to jaki?
Ten marzec/kwiecień to taki przejściowy okres i pojęcia nie mam czy kupować jak na zimę czy wiosenny?
reklama
Lusinda890
Ja kupione mam dwa kombinezony. Jeden cienki a drugi wiosenny ale taki grubszy troszkę z takim barankiem. Ostatnio oglądałam pogodę i straszą że w kwietniu może się śnieg jeszcze pojawić no ale zimowego to ja nie będę kupować