reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
To ja przez to że remont w toku i leżąca to jeszcze nic nie mam poprane. Zamierzam w pon powoli ogarniac torbe do szpitala dla Maluszki. W pon tez pojdzie pierwsze pranie. To w środę dopakuje. A reszta musi poczekAć....

To ja przez to że remont w toku i leżąca to jeszcze nic nie mam poprane. Zamierzam w pon powoli ogarniac torbe do szpitala dla Maluszki. W pon tez pojdzie pierwsze pranie. To w środę dopakuje. A reszta musi poczekAć....
Sweetka, gdyby nie to że zazdrościłam dziewczynom to jeszcze bym nie miała wszystkiego ogarniętego ale w Twojej sytuacji nie spieszyłabym się zwłaszcza, że ja nie mam żadnych dolegliwości ani przeciwskazań a i tak bardzo odczułam to stanie przy żelazku.

To i ja się pochwalę, wczoraj prasowanie było :-) kosmetyczna jak ogarnę to pokaże.

Załączniki

• received_10205891698078180.jpeg
    received_10205891698078180.jpeg
    59,9 KB · Wyświetleń: 83
  • received_10205891698398188.jpeg
    received_10205891698398188.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 85
  • received_10205891698558192.jpeg
    received_10205891698558192.jpeg
    53,8 KB · Wyświetleń: 86
Antus maz i mama mi nie pozwalaja na takie wyczyny. Ze maz remontuje to mama bedzie puszczać pranie a potem prasowac. Tylko jeszcze trzeba miec to gdzie układać. Licze na to ze maz skonczy max na poczatku marca...

Czuje sie troche jak inwalidka w zwiazku z powyzsza sytuacja ale nie naraze malej i jestem zmuszona skorzystać z pomocy..

tyska - :) super!
Ja z wyprawką dalej w tyle a Wy macie już nawet wyprasowane ubrania :O
Żeby urządzić kącik dla Kalinki mąż musi mi z piętra znieść komodę, przestawić regały w sypialni (ja muszę książki na nich poukładać, a że książek jest kilkaset to trochę to zajmie :p ) ...
W każdym razie uświadamiam codziennie tego mojego M, że czas leci, zaraz zacznę 35 tydzień , dziewczyny rodziły się w 39tc ale przecież nigdy nic nie wiadomo..
Żeby dokończyć kwestie wyprawki potrzebujemy wydać jeszcze z 2000-2500zł.
Wybraliśmy wózek,przez internet ale po obejrzeniu filmów w sieci i sprawdzeniu parametrów (waga,wymiary) zdecydowaliśmy się na wózek UNICO. Tylko problem z kolorem:
Link do: NOWOŚĆ WÓZEK UNICO + FOTELIK COMMI 155 KOLORÓW

Pozostaje jeszcze laktator, wanienka ze stelażem (chyba komoda kąpielowa z przewijakiem), staniki i koszule do karmienia. To takie najważniejsze.

Zastanawiam sie nad kombinezonem - kupiłyście w ogóle kombinezon? Jeśli tak to jaki?
Ten marzec/kwiecień to taki przejściowy okres i pojęcia nie mam czy kupować jak na zimę czy wiosenny?

reklama
Ja kupione mam dwa kombinezony. Jeden cienki a drugi wiosenny ale taki grubszy troszkę z takim barankiem. Ostatnio oglądałam pogodę i straszą że w kwietniu może się śnieg jeszcze pojawić no ale zimowego to ja nie będę kupować

Do góry