reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Milka ja mam wózek pegperego a torbę fisher Price...o wiele bardziej funkcjonalna i solidna..
klaczek2004
Ja bym chciała dokupić nowa torbę do wózka bo pierwsza się popsuła ale koszt 160 zł wiec jeszcze się zastanowię. Ale ta orginalne jest fajna bo nie wisi tylko ma specjalny zaczep do rączki wózka. Kitki a jak ta hurtownia się nazywa? Duża różnica w cenie widzę bedzie
klaczek2004
Dzięki KItki, Prześlę ci potem na priv o jaką torbę mi chodzi i gdybyś była tak miła i mogła zerknąć czy będzie, to będę wdzięczna.
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie siostra i powiedziała, że w sobotę odwiedzi mnie i przy okazji przywiezie część rzeczy dla malucha. No nareszcie! Nie wiem tylko co mi przywiezie, bo przegląda powoli i powiedziała że jeszcze dowiezie coś innego dnia, ale to w sobotę się wyjaśni. Już się nie mogę doczekać. Także w sobotę wieczorem spodziewajcie się ode mnie zdjęć
reklama
Milka ta torba ma ci sluzyc poprostu jak bedziesz wychodzic z synkiem zebys mogla schowac pampersy,chust.mokre podklad do przewijania jakies ciuszki na zmiane pieluszke tetrowa bedziesz ja nosic wszedzie,do lekarza ,na spacery niezastapiona