reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja bym chciała dokupić nowa torbę do wózka bo pierwsza się popsuła ale koszt 160 zł wiec jeszcze się zastanowię. Ale ta orginalne jest fajna bo nie wisi tylko ma specjalny zaczep do rączki wózka. Kitki a jak ta hurtownia się nazywa? Duża różnica w cenie widzę bedzie

To hurtownia u nas w miescie ale nie prowadza sprzedazy wysylkowej ale jakby byly tanie tak jak mowil to spokojnie moge Ci kupic jesli zechcesz i wyslac. Tylko ze raczej w przyszlym tyg tam podjade niz w tym

Rsz kolor wózka czarny. Nie miałam zabardzo wyboru bo był tylko jeden ale ja i tak jak oglądałam wózki to najbardziej nastawiałam się na czarny.

Dzięki KItki, Prześlę ci potem na priv o jaką torbę mi chodzi i gdybyś była tak miła i mogła zerknąć czy będzie, to będę wdzięczna.

Znalazłam zdięcia na necie mam nadzieje że uda mi się je wstawić

Załączniki

• gondola.jpg
    gondola.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 68
  • spacerówka.jpg
    spacerówka.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 70
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie siostra i powiedziała, że w sobotę odwiedzi mnie i przy okazji przywiezie część rzeczy dla malucha. No nareszcie! Nie wiem tylko co mi przywiezie, bo przegląda powoli i powiedziała że jeszcze dowiezie coś innego dnia, ale to w sobotę się wyjaśni. Już się nie mogę doczekać. Także w sobotę wieczorem spodziewajcie się ode mnie zdjęć :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Milka ta torba ma ci sluzyc poprostu jak bedziesz wychodzic z synkiem zebys mogla schowac pampersy,chust.mokre podklad do przewijania jakies ciuszki na zmiane pieluszke tetrowa :) bedziesz ja nosic wszedzie,do lekarza ,na spacery ;) niezastapiona :)

Do góry