reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Efa śliczny wózeczek, Olek będzie śmigał po okolicy ;)

Ja właśnie wróciłam od rodziców i dostałam od mamusi koszule do szpitala, szlafroczek na suwaczek też do szpitala i taką śliczną piżamke do karmienia maleństwa już w domku :)))

reklama
Dokładnie, EFA wózek bardzo ale to bardzo ładny. Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać, żeby i Olek go zobaczył i mógł od środka podziwiać :))

Efa pewnie śmiga swoim pięknym wózeczkiem po domku :D
My wczoraj zamówiliśmy wózeczek. Kurcze trzeba czekać 4 tygodnie ale cicho liczę na to że przyjdzie troszeczkę szybciej. Szkoda że wcześniej nie zamówiliśmy ale nie wiedziałam że tylko 100 zł zaliczki trzeba zostawić.
Mamy też upatrzony fotelik samochodowy ale są od ręki więc nie braliśmy: Ramatti Mars. Ma dobre oceny w testach. Nie można go wpiąć do naszego wózka ale to chyba nie będzie potrzebne. Ten fotelik do wózka jest ponad 100 zł droższy i nigdzie w testach go nie widziałam.

A jeszcze kupiliśmy żyrandol do pokoju malucha. Nie jakiś dziecięcy ale ładny :D Niby tego wszystkiego jest a jak chce się coś kupić to nic nie ma :D
Pojechaliśmy też umówić się na pomiar rolet do jego pokoju ale o dziwo firma zamknięta była chociaż powinna być jeszcze otwarta.
Dostałam maila że łóżeczko i materac zostały wysłane. Więc tylko czekać. Uff jakoś powoli wszystko się kompletuje :D
A wczoraj cieszyłam się jak głupia bo kuzyn kupił nam w ikei taka zwykłą lampkę kwadratową bo sobie wymyśliłam że będzie dobra do pokoju małego. Kupiłam słabą żaróweczkę i wczoraj wkręciłam. Wieczorkiem zapaliłam i tak mi się ciepło na sercu zrobiło bo to taka lampeczka specjalnie do nocnego karmienia. Delikatne światełko daje. Mała rzecz a cieszy :D

Ostatnia edycja:
reklama
Efa ty się dziwisz, że się bryką bawisz, przecież ty fanka samochodowa jesteś to Ci 4 kółka i pasują i je lubisz:):) Ja też po pokoju śmigam jak nikt nie widzi, bo mnie za wariata już uważają. Hi hi

Do góry