reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Widzę, że błękit u góruje:) (pojazd mojej Małej też jest w tym kolorze). A wózki rzeczywiście są do siebie podobne. Ja żałuję tylko, że mój nie ma wyciąganej gondolki, bo to jednak jest bardzo przydatne i zastanawiam się czy sobie czegoś takiego jeszcze nie dokupić:
Gondolka,nosidełko do wózka-TANIO!!! (1246074664) - Aukcje internetowe Allegro
niby mam nosidełko i chustę ale z taką gondolką zawsze wygodniej....

ja mam używany - prawie nie używany od znajomej.
lepszy jest oczywiście nowy i na pewno nie mógł brać udziału w wypadku, ale my nie jeździmy prawie w ogóle samochodem, nie mamy wlasnego więc uznałam że taki prawie nieużywany wystarczy.

Alicja śliczny wózek!!!!

Co do używanych fotelików, to też taki mam. Moja mama dostała od swojej dobrej znajomej i jesteśmy pewni,że żadnego wypadku nie miał.

Wózki śliczne!!!

Mamy mające jedo, czy te nowe wózki bardzo śmierdzą nowością? Ja swój odbieram w listopadzie, czyli Jaga powinna już być z nami i nie wiem, czy nie za późno i czy będzie śmierdział?

A to Mój wózeczek :):) - takiego samego koloru mam samochód - także fioletowy:)

Jesli chodzi o foteliki samochodowe, to myśmy kupili Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 - szukaliśmy żeby był nowy i tani i znaleźliśmy za 460 zł. W testach wypada super, a my często będziemy jeździć samochodem więc my od razu postawiliśmy na fotelik z crash testami.

Wydaje mi się że lepiej dodać trochę pieniędzy i kupić testowany bo to nigdy nic nie wiadomo.

Załączniki

• Zdjęcie0162.jpg
    Zdjęcie0162.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 61
  • Zdjęcie0160.jpg
    Zdjęcie0160.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie0159.jpg
    Zdjęcie0159.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 60
A to Mój wózeczek :):) - takiego samego koloru mam samochód - także fioletowy:)

Jesli chodzi o foteliki samochodowe, to myśmy kupili Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 - szukaliśmy żeby był nowy i tani i znaleźliśmy za 460 zł. W testach wypada super, a my często będziemy jeździć samochodem więc my od razu postawiliśmy na fotelik z crash testami.

Wydaje mi się że lepiej dodać trochę pieniędzy i kupić testowany bo to nigdy nic nie wiadomo.

Śliczny wózek :D

reklama
oj, wózek piękny, Aniołek!

ja wyprawkę całą skompletowałam już ponad miesiąc temu i tak mi smutno... zakupy dla maleństwa są absolutnie cudowne! Prawie tak samo, jak kupowanie butów :D
Tylko jedną rzecz chcę jeszcze kupić- pierwszą maskotkę dla malutkiej, takiego jej pierwszego pluszowego przyjaciela. Obeszłam chyba wszystkie możliwe sklepy z zabawkami i nigdzie nie było takiego, że spojrzałam i wiedziałam, że to ten. A przecież musi gdzieś na moją malutką czekać :)

Do góry